SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuralar Çekildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:03:02
Kuralar Çekildi
A- A+ PAYLAŞ
 
Türkiye Okullar Arası Gençler Voleybol Yarı Final Müsabakaları'yla ilgili olarak Salı günü toplantı yapıldı. Atatürk Spor Salonu'nda yapılan teknik toplantıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı  ile okul takımlarının antrenörleri ve idarecileri katıldı. Toplantıda  kura çekimide yapıldı. 21 Mart Çarşamba günü ise müsabakalar başladı. 
 
Müsabakalar öncesinde Atatürk Spor Salonu’nda açılış töreni düzenlendi. Açılış programına; Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Boyraz, Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Tesisler Şube Müdürü Ahmet Yücel , yarı finallerde mücadele edecek takımların antrenör ve sporcuları ile hakemler katıldı.
 
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, “Milli Eğitim Bakanlığımız küçüklerimize ve gençlerimize yönelik birçok alanda spor müsabakaları düzenliyor. Bu spor müsabakalarıyla, siz değerli öğrencilerimiz, sportmen insanlar olarak hayata bağlanmaya çalışıyorsunuz. Hayata daha sportmence katılım sağlıyorsunuz. Dolayısıyla bu çok anlamlı bir girişim. Siz dünya kayısı başkentinde bulunuyorsunuz. Malatya denildiğinde kayısı akla geliyor. Malatya kayısısı çok ünlüdür. Dünya kuru kayısı üretiminin yüzde 85’ini Malatya karşılıyor. Böyle bir güzel şehrimiz var. Geldiğiniz şehirlerde mutlaka çok güzel. O nedenle sizleri burada gördüğümüz için çok mutluyuz” diye konuştu. 
 
Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ise, “Yarı final müsabakalarında mücadele edeceksiniz. Bundan sonraki aşama ise final olacak. Belki buradan çıkacak bir takımımız Türkiye Şampiyonu olacak. Şampiyon içimizde olabilir. Bende bir voleybolcu olarak hepinizi dinamik gördüm. Bende birçok okullar arası ve kulüpler arası turnuvalara katıldım. Sizleri çakı gibi gördüm. Ve çok heyecanlandım. Voleybolcu olduğum içinde gurur duydum. Hakikaten voleybol, kendine mahsus bir duruşu var. Bu branşı seviyorum. Sizleri de seviyoruz ve burada olduğunuz için çok mutluyuz. Sonuç ne olursa olsun Türk voleybolu kazansın” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız