SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuralar Çekildi...

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:44:26
Kuralar Çekildi...
A- A+ PAYLAŞ

2012-2013 Futbol Sezonu'nda PTT 1. Lig'e yükselecek üçüncü ve son takımın belli olacağı Spor Toto 2. Lig Play-Off maçların kuraları çekildi. 

Konya Mevlana Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kura çekimine Yeni Malatyaspor’dan Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın katıldı. Kuraya göre Yeni Malatyaspor, çeyrek finalde 24 Mayıs Cuma günü 17.30’da Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile karşılaşacak. Sarı kırmızılı takım, bu maçı kazanması halinde Yarı Final’de Fethiyespor-İnegölspor maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Kura çekimi sonrası İHA muhabirine açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, iyi bir kura çektiklerini söyledi.

Günaydın, Play-Off’ta ilk maçların her zaman büyük önem taşıdığını ifade ederek, “Play-Off’a kalan 8 takımda kendisini ispatlamış, güçlü ekipler. Bu anlamda zayıf ya da güçlü takım ayrımı yapmıyoruz. 8 takımda PTT 1. Lig için oldukça iddialı. Önemli olan bizim ne yapacağımızdır. İnşallah Konya’dan istediğimiz alıp öyle döneriz” dedi.

Play-Off’ta ilk maçlarını İstanbul ekibi Tepecikspor ile oynayacaklarını anımsatan Günaydın, “Biz ilk gün maç oynamayı istemiyorduk. Bu anlamda iyi bir kura çektik. Tepecikspor ile Cuma günü karşılaşacağız. Play-Off’larda ilk maçlar büyük önem taşıyor. Bu anlamda ilk maç bizim için final niteliği taşıyor” ifadelerini kullandı.

SARI KIRMIZILILAR TEPECİKSPOR İLE 2 KEZ KARŞILAŞTI

Yeni Malatyaspor, İstanbul temsilcisi Tepecikspor ile Spor Toto 2. Lig’de 2011-2012 sezonunda aynı grupta yer aldı.

Yeni Malatyaspor, 2011-2012 sezonunda ligin ilk yarısında 11 Eylül 2011’de İstanbul’da oynanan karşılaşmada sahadan 1-1 berabere ayrılmıştı. Ligin ikinci yarısında 29 Ocak 2012’de rakibini Malatya İnönü Stadı’nda ağırlayan sarı kırmızılılar, karşılıklı gollerle sahadan 2-2 berabere ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız