SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kur'an Kursu'nda Veda

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:30:57
Kur'an Kursu'nda Veda
A- A+ PAYLAŞ

Melekbaba Mahallesi Özgürtepe Camii 2014 Yaz Dönemi Kuran Kursu öğrencileri için veda programı düzenlendi.

Programa Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilyurt Merkez İlçe Müftüsü Mehmet Çınar, Yeşilyurt Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen, veliler ve öğrenciler katıldı.

Düzenlenen programda konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, "2 ay gibi kısa bir sürede böylesine büyük, organizeli bir çalışma ile gösterilen başarı, gurur veriyor, çalışmayı görünce bizlerde seviniyoruz. Yazın kavurucu sıcağında Allah’ın kelamını öğrenmek için buralara gelen öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum. Değerli hocalarımıza da böylesi bir çalışmayı organize ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

“500 ÖĞRETİCİ, 13 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERDİ”

Yeşilyurt Merkez ilçe Müftüsü Mehmet Çınar yaptığı konuşmada; “Bugün burada bulunduğumuz Melekbaba Mahallesi Özgürtepe Camii 2014 Yaz Dönemi Yeşilyurt'un en çok öğrencisi olan kursudur. Bu yıl yaz ayı kursları için Yeşilyurt bölgemizde 500 öğretici istihdam edildi. 500 öğreticimiz 13 bin öğrencimize eğitim verdiler, ben bu vesile ile bütün hocalarımı ve öğrencilerimizi tebrik ve takdir ediyorum. Sevgili öğrenciler yaz kuran kursu bitti diye Kuran-ı kerimden uzak kalmayacağız. Kuran-ı Kerim dünya ve ahretini kazanmak isteyenlerin reçetesidir. Kuran-ı Kerim gelmiş geçmiş en büyük mucizedir. Kuran-ı Kerim'in bir harfi bile değiştirilemeyecek olan, Allah'ın kelamıdır! Kim onunla amel ederse sevap kazanır” ifadelerini kullandı.

Melekbaba Özgürtepe Camii İmam Hatibi Bilal Çelik ise, “Öğrencilerimiz yeter ki okusunlar, güzel ahlak ile yetişsinler diye yaz kursumuz süresince başta Müftülüğümüz olmak üzere, Büyükşehir ve Yeşilyurt Belediye Başkanlarımız desteklerini esirgemediler, maddi manevi emeği geçen bütün büyüklerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahiler okundu. Kursu başarı ile bitiren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız