SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kur'an Okuma Yarışması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kültür Komisyonu tarafından "Miniklerin Sesinden Kur'an Ziyafeti" yarışması düzenlendi.

Malatya Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen final programına, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Müftü Hacı Yusuf Gül, AKP İl Başkanı Mustafa Şahin ve Hukukçular Derneği Başkanı Necati Karabay'ın yanı sıra dernek yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konferans salonu yarışma dolayısıyla tıklım tıklım olurken, miniklerin Kur'an ziyafeti izleyenleri mest etti.

Miniklerin Sesinden Kur'an Ziyafeti adlı yarışma öncesinde bir konuşma yapan Meşale Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Derneği Kültür Komisyonu Başkanı Fikret Doğan, miniklerin sesinden Kur'an ziyafetini Malatya kamuoyuna sunmaya vesile olmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Daha sonra yarışmaya geçildi. 7 ila 13 yaş arası miniklerin eleme usulüyle katıldıkları yarışmanın finalinde 10 minik yarıştı. Etkinlikte Muhammed Mazhar Şahin ve Sıddı Zeynep Yücel birinciliği paylaşırken, üçüncülüğü Zeynep Aydın aldı. Sevde Nur Çalhan, Fatma Beyza Çolak, A.Abdurrahman Göksoy, Ebubekir Haskul, Furkan Karatoprak, Ö.Taha Piliç ve Beyzanur İrem Şahin adlı 7 çocuğun ise dördüncülüğü paylaştıkları belirtildi. İlk üçe girenleri Cumhuriyet Altını, diğer 7 kişiye ise çeyrek altın hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız