SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kur'an Ziyafeti

A- A+ PAYLAŞ

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2010 yılını Kur'an Yılı ilan etmesi çerçevesinde Malatya Müftülüğü tarafından Kur'an Ziyafeti konulu bir program düzenlendi.

Yeni Camii'de düzenlenen etkinlikte konuşan Müftü Hacı Yusuf Gül, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2010 yılını Kur'an Yılı olarak ilan ettiğini hatırlatarak, "Kur'an-ı Kerim öğrenme, anlama ve yaşama" konulu bir konuşma yaptı.

Yoğun bir ilginin olduğu etkinlikte Harput Eğitim Merkezi Müdürü Celal Sürgeç, Akçadağ ilçe müftüsü Fatih Karadaş, Darende ilçe Vaizi Yahya Özen, İstanbul Kadıköy Fenerbahçe Cami İmam Hatibi Fatih Akman, Yeni Cami İmam Hatibi Mehmet Şentürk, Musa Kazım Cami İmam Hatibi Ahmet Teyyar ve Elazığ'dan İmam Hatip İmam Deveci Kur'an-ı Kerim okudular.

Etkinlik, dua okunmasıyla sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız