SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kur'an'ı Güzel Okuma Yarışması

0
Güncellendi - 2018-05-11 04:07:08
Kur'an'ı Güzel Okuma Yarışması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Liselerarası Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması yapıldı.

Somuncu Baba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonundaki programa ilçe genelinden 7 lise öğrencisi katıldı.

Yarışmada, Özel Hacı Naciye Ateş Anadolu Lisesi öğrencisi Kemal Asıl birinci oldu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Arslan, programda yaptığı konuşmada, yarışmanın önemine dikkati çekerek, "Eğer Kur'an ve sünneti hayatımıza tam anlamıyla tatbik edersek hem bu dünyada hem de öbür dünyada saadete ermiş oluruz, başımız dik olur. Yarışmamızın birincisi, ikincisi ve üçüncüsü yoktur. Bu yarışmaların güzelliği vardır. Sizler bizim gözümüzde zaten birincisiniz. Annelerinizin, babalarınızın gözünde zaten birincisiniz. Bu yarışmanın kazananı sizlersiniz." diye konuştu.

Arslan, organizasyonda emeği geçen Darende Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi idarecilerine de teşekkür etti.

Program sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız