SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurayla Konut Dağıtımı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:45:33
Kurayla Konut Dağıtımı
A- A+ PAYLAŞ
 
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi ve Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nce Darende ilçesinde yapımı tamamlanan 90 adet sosyal konutun hak sahibi belirleme kuraları yapıldı. 
 
Darende Öğretmenevi Salonu’nda yapılan kura çekimine, AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, AKP İlçe Başkanı Süleyman Şimşek, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Programda bir konuşma yapan belediye Başkanı İsa Özkan, “İlçemize, yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bu projeyi kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. İlçemize yapılan sosyal konutlar hem büyüklüğü hem de ilçe olarak projede Türkiye’deki ilk konutlardır. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı ise, “Ülkemizde bir çok fakir ve yardıma muhtaç insanımızı ev sahibi etmenin hazzını yaşıyoruz. Sayın Başbakanımızın fikri ve talimatlarıyla yapılan bu sosyal konut projeleri ile vatandaşlarımızı daha rahat bir hayat sunuyoruz. Buradaki konutlarımızın da hak sahiplerine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
Kura sonucunda 103 normal 20 özürlü kontenjanı olmak üzere toplamda 90 asil ve 33 yedek talihli belirlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız