SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kur'ayla Otobüs Şoförü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi MOTAŞ tarafından 20 şoför alımı için, daha önce yapılan sınavı kazanan adaylar arasından Noter huzurunda kura çekimi yapıldı.
Belediyenin şehiriçi toplu taşımacılık yapan şirketi MOTAŞ'ta istihdam edilmek üzere alınacak 20 şoför için açılan sınavı 239 kişi kazanınca, şanslı 20 kur'ayla belirlendi.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"11 Kasım Perşembe günü düzenlenen kura çekimine Belediye Başkan Yardımcıları M. Fatih Güven, Alican Bozkurt ve MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı ile şoför adayları ve MOTAŞ personelleri katıldı.

Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi tarafından otobüs filosunun yenilenmesi ve artırılması neticesinde şoför alımına ihtiyaç duyulduğu bu nedenle de 28 Ekim – 5 Kasım 2010 tarihleri arasında şoför alım sınavı düzenlendiği ve bu sınava toplam 495 kişinin müracaat ettiği bildirildi.

Sınavı kazanan 239 kişi arasından da 11 Kasım Perşembe günü Noter huzurunda düzenlenen kura çekimi ile 20 şoför alımı gerçekleştirildi.

Kura çekimi öncesi bir konuşma yapan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, şoför seçiminin en başta ne kadar iyi yapılırsa, vatandaşlara da o oranda daha güzel hizmet verilebileceğini belirterek, “Ben öncelikle Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır Bey’e toplu taşıma hizmetini yürüten şirketimize vermiş olduğu gerekli tüm destek ve göstermiş olduğu hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bunun göstergesi olarak iki yıl gibi kısa bir zamanda otobüs filomuza katmış olduğu yeni araçlar sayesinde şirketimizi güçlendirmiştir” dedi.

Alıcı, “Yerleşim yerlerinin genişlemesi ve nüfusun artması ile beraber MOTAŞ’ında hizmet ağı genişlemekte, taşıma araçlarının sayısı artmakta ve hizmet verecek olan personel ihtiyaçları da beraberinde artış göstermektedir. MOTAŞ olarak halkımıza hizmet verecek olan personelimizin tecrübeli, eğitimli ve ahlaki güzel olan kişiler olmasını istemektedir. Personelin seçilmiş kişilerden olması ile birlikte daha verimli, güvenilir ve kalitesi yüksek bir hizmet anlayışına sahip olacaktır” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı ve MOTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Alican Bozkurt ise kısa bir konuşma yaparak, Malatya Belediyesi MOTAŞ Şiirketine şoför alımı için bir sınav düzenlendiğini ve yapılan sınavı kazanan 239 şoför adıyının Noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirleneceğini belirterek, “Yeni alınacak olan şoförlerin Belediyemiz ve Malatyamız için hayırlı hizmetler vermelerini temenni ediyorum” dedi.

Belediye Başkan yardımcısı Fatih Güven de yaptığı konuşmada Malatya Belediyesi tarafından otobüs filosunun yeni alınan otobüsler ile daha da güçlendirildiğini, bu nedenle de şoför alımına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, şoför alımının noter huzurunda yapılan kura çekimi ile belirlendiğini söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından Noter huzurunda kura çekimine geçildi. Yapılan kura çekimi sonunda MOTAŞ Şirketine alınan şoför adaylarının isimleri şunlar:

Sabri Fırat, Oğuz Us, Herdem Alıaçık, Hakan Yıldırım, İsmail Geçili, Hasan Durak, Halit Bulut, Selim Genç, Murat Akyüz, Arif Dönmez, Fevzi Mum, Aydın Koyunoğlu, Feridun Keskin, Nihat Aktaş, Şeyhhamit Özcan, Süleyman Kurak, Ali Özer, Mehmet Eğinli, S.Devrim Temelli, Fatih Zorluer."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız