SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurbağa Prens" Sahnelenecek

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:17:32
A- A+ PAYLAŞ

 Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından "Kurbağa Prens" adlı oyun Malatya’da sahnelenecek. 

Özlem Saraç’ın yazdığı ve Gaye Çankaya’nın yönettiği "Kurbağa Prens" adlı çocuk oyunu, Zorlu Çocuk Tiyatrosu tarafından 21 Ekim Pazar ve 22 Ekim Pazartesi günü Malatya Sabancı Kültür Merkezi’nde sahneye konacak.

Oyunun ücretsiz olduğu ve davetiyeyle izlenebileceği belirtilirken, davetiyelerin Sabancı Kültür Merkezi’nden edinilebileceği kaydedildi.

 “Herkesin Bildiği Sırlar” 

Malatya Devlet Tiyatrosu (MDT), sezonun ikinci haftasında İstanbul Devlet Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Herkesin Bildiği Sırlar” adlı oyunu sanatseverlerle buluşturacak. 

Yavuz Özkan’ın yazdığı ve Hidayet Erdinç’in yönetmenliğini üstlendiği “Herkesin Bildiği Sırlar” adlı oyun, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından 19 Ekim Cuma günü saat 20.00’de, 20 Ekim Cumartesi günü ise saat 14.00 ve 20.00’de Sabancı Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Toplam 1 saat 30 dakikalık ve 2 perde halinde sahnelenecek oyunun konusunun, "Kadın, erkek, aşk, evlilik ve evlilik kurumu tartışması gibi gözüken ama aslında herkesin kendini tartıştığı, yaşadığı toplumu yargıladığı ve cevapsız soruların içinde boğulduğu bir dünya olduğu" belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız