SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurban Edildik"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:51:59
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Derebeyleri Taraftar Derneği, Türkiye Futbol Federasyonunu ve Yeni Malatyaspor-Fethiyespor maçının hakemlerini protesto etmek için TFF Malatya Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı. 

Eski Malatya Belediyesi meydanında toplanan taraftarlar sloganlar eşliğinde geldikleri Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürlüğü önüne siyah çelenk bıraktı.

Siyah çelenk bırakılmasının ardından açıklama yapan Derebeyleri Taraftar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi "MORİS" lakaplı Murat İpekten, Malatya futboluna yıllardır büyük darbelerin vurulduğunu savundu.

İpekten, Fethiyespor ile oynanan 2. Lig Play-Off yarı final müsabakasında Yeni Malatyaspor’un hakem hataları nedeniyle finale kalamadığını öne sürerek, “44 Malatyaspor’a yapılan haksızlıklar devam ederken, Play-Off yarı final müsabakasında Yeni Malatyaspor, Fethiyespor karşısında 2-1 önde iken ve maç bitmişken, inanılmaz bir şekilde hakem hatasından dolayı takımımız elenmiştir. Adalet Bakanımız Sadullah Ergin Hatay atkısı takıyor, Hatayspor’u çıkarıyorlar. Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu Konya atkısı takıyor, Torku Konyaspor çıkıyor. Bizde ne var? Bizdeki eksiklik ne? Bunu anlamakta zorlanıyoruz” dedi.

Yeni Malatyaspor’un kurban edildiğini öne süren İpekten, “Malatya büyükşehir. Malatya, Türk futboluna büyük kaktılar sunan bir şehir. Fakat Fethiyespor karşısında kurban edildik. Bu bize göre hakem hatasından değil, talimatla gerçekleştirilmiştir. Ama maçtan sonra hiç kimsenin sesi çıkmıyor. Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanımız Ertan Mumcu bas bas bağırıyor ama sesini duyan yok. Bizler bağırıyoruz sesimizi duyan yok. Atanmışlar ve seçilmişler ne yapıyor?” diye konuştu.

İpekten, maçın hakemi Mustafa Aydın’ı da sert bir dille eleştirerek, “Bir yerlerden iyi bir talimat geldi ve hakem Yeni Malatyaspor’u diskalifiye etti. Yeni Malatyaspor kurban edildi. Yazık, günah. Büyükşehir olduk. Bu kadar genç var. Burada bu kadar taraftarın değil, farklı insanların olması lazım. Burada büyüklerimizin olması lazım. ama biz Malatya’nın hakkını koruyoruz. Böyle bir şey var mı? Bu basın açıklamasını yapmaktan bile cidden utanç duyuyorum. Burada farklı ağabeylerimizin ve büyüklerimizin olması gerekiyor” görüşünü savundu.

Taraftar eylemi sırasında polis geniş güvenlik önlemi aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız