SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurban İçin Poşet Dağıttı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:02:09
Kurban İçin Poşet Dağıttı
A- A+ PAYLAŞ

 Yeşilyurt Belediyesi tarafından kurban eti poşeti dağıtıldı. 

Canlı Hayvan Pazarını ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, hayvan üreticileri ve vatandaşlara kurban eti için poşeti dağıttı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kurban Bayramı dolayısıyla Canlı Hayvan Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Bizim için önemli olan Kurban Bayramını idrak edeceğiz. Malatyalı ve Yeşilyurtlu hemşerilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Canlı Hayvan Pazarı, Malatya Büyükşehir Belediyemizin hizmet sınırları içerisinde yer alıyor. Alan gayet iyi bir şekilde düzenlenmiş ve vatandaşlarımıza hizmet veriyor" dedi.

Polat, Canlı Hayvan Pazarı'nın güzel bir şekilde hizmet verdiğini kaydederek, "Hemşerilerimiz ve esnaflarımız buradaki hizmetten oldukça memnun. Belediyeler olarak görevimiz, hemşerilerimize daha rahat hizmet alma alanı sağlayıp, onların rahat etmesini sağlamaktır. Şehir içerisindeki düzeni kurmak" ifadelerini kullandı.

Polat, Kurban Bayramı'nda vatandaşların etleri rahat taşımaları adına kurban eti poşeti dağıttıkları belirterek, "Kurban Bayramı'nda tüm kesimhanelere kurban eti poşeti dağıtacağız. Kurbanlarını kesen vatandaşlarımız, etlerini bu poşete koyarak evlerine götürebilirler" diye konuştu.

Polat, Şehir Mezarlığı'nda bulunan askeri şehitliği de ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız