SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Kurbanlarımız Pakistan İçin'' Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Soner Gökçe, "Kurbanlarımız Pakistan İçin" kampanyasına destek verdiklerini belirtti.

Gökçe, parti il binasında Merkez İlçe Başkanı Mehmet Bulgurlu ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Gökçe, "Bildiğiniz gibi Pakistan'da büyük bir felaket yaşandı ve kardeş ülkemiz orada çok büyük zararlar gördü. Maddi ve manevi çok büyük ızdıraplar çekti. Türk Kızılayı'nın başlatmış olduğu 'Kurbanlarımız Pakistan İçin' Kampanyası'na Anavatan Partisi olarak destek veriyoruz. Genel Başkanımız Erkan Mumcu, grup toplantısında bu konuyu dile getirdi. Mumcu, duygu yoğunluğu içinde Türkiye'ye seslenirken, bu kampanyaya sonsuz destek verdiğini ve tüm teşkilatların bu yönde çalışması gerektiğini belirtti.

Bu nedenle biz Malatya'ya tekrar sesleniyoruz. Durumu iyi olan kurban kesebilecek olan vatandaşlarımıza sesleniyoruz. Kardeş insanlarımıza, ekmek bulamayan o Pakistan halkına Kurban Bayramı'nda keseceğimiz o kurbanların bedelini Kızılay'ın açtığı Ziraat Bankası'nın 2868 nolu hesap numaralarına yatırmalarını diliyoruz. En büyük bayram hediyesi bu olacaktır. Bizim de vicdanen yapmamız gerek en büyük görev budur diye düşünüyorum"dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız