SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kürecik İsrail'e Servis Yapıyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:07:19
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Müslümanların, birbirlerini öldürmek için silahlandığını belirterek, Türkiye’deki patriot füzelerinin ise Gazze’yi vurması için İsrail’e bilgi aktardığını söyledi. 

Kamalak, partisinin Kastamonu İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı. 

"MÜSLÜMANLAR, BİRBİRLERİNİ ÖLDÜRMEK İÇİN SİLAHLANIYORLAR"

İsrail’in işlediği cinayetlere, hukuk ve insan hakları ihlallerine dünyanın seyirci kaldığını vurgulayan Genel Başkan Kamalak, “Dünyada şu anda Müslümanlardan daha fazla zillet içinde yaşayan var mıdır? Filistin, Gazze, araya sınır çizgisi çizildi diye şu an oralar başkalarının mıdır? Sizin kardeşinizin misalin Sinop’ta veya Bartın’da öldürülmesi Allah korusun sizin acınızı hafifletir mi? Kastamonu’da şehit edilmesiyle misalin Ankara’da vurulmasının arasında bir fark olabilir mi? Gazze’de şehit edilmesi arasında bir fark olur mu? Olmaması lazım. Bizim inancımıza göre, Müslümanlar ancak kardeştirler. Dolayısıyla bir kardeşimizin ayağına batan diken de bizim canımız yanmıyorsa, imanımızı sorgulamamız gerekiyor. Biz, onlardan korktukça onlar girmiş aramıza. Sınır çizmiş, hat çizmiş, şurası onun demiş, burası bunun demiş, ellerine de yüksek yüksek fiyatlarda kendi ürettiği silahları tutuşturmuş. Şu an Çanakkale’de can veren 2 bin 527 şehit evladının torunları, Türkiye genelinde ve İslam alemi açısından hem birbirlerine karşı silahlanıyorlar. Müslümanlar, birbirlerini öldürmek için silahlanıyorlar. Müslümanlar, gavurun silahını yüksek yüksek fiyatlarla kardeşini öldürmek için alıyor. İşin gerçeği budur” ifadelerini kullandı. Askerde, askerlerin ellerindeki silahların g3, m3 olduğuna işaret eden Kamalak, şöyle konuştu: 

“Amerikan silahı, Almanya’nın silahıydı. Tanklar, cepler, onları bizler mi yaptık. Hayır, mesela Sütçü İmam’ın diyarı Kahramanmaraş’ta patriot füzeleri yerleştirildi. Ücretini biz ödüyoruz. Bakımlarını bizler yapıyoruz, taşımasını bizler yapıyoruz. Ama tetik onların elinde. Gaziantep’te yine patriot füzeleri yerleştirildi. Şehit kamillerin diyarına. Şanlıurfa’ya, Malatya’nın Kürecik beldesine de füze kalkanları yerleştirildi. Malatya’nın Kürecik beldesine yerleştirilen füze kalkanları, İsrail’e servis yapıyor, Gazze’yi vurması için. Hamas’ın attığı füzeleri tersine çevirmek için. Dünyanın 5’inci kalabalık ordusuna sahibiz. Türk ordusu dahil, Rusya’dan, Amerika’dan, Yunanistan’dan, İngiltere’den, Fransa’dan gelecek bir saldırıyı durdurmak için mi silahlanıyor. Kahramanmaraş’a Sütçü İmamın türbesini vurdurmak için mi silahlanıyor. Sütçü İmamın diyarı Kahramanmaraş’a kurulan patriot füzeleri, acaba İngiltere’yi vurmak için mi yerleştirildi. Hayır, Müslümanları vurmak için kuruldu. İran’ı, Suriye’yi, Irak’ı vurmak için yerleştirildi. Dün bizimde buralar, atalarımızın ana gibi yar, Bağdat gibi diyar olmaz sözünü boşuna mı söyledi. Amerika, askeri birliklerine eğitim yaptırıyor. İki büyük kentin mukaddes beldenin nasıl vurulması yönünde, bunlar Mekke ve Medine’dir. Zaman ilerliyor, bu yüzden sadıklarla beraber olun.” Kamalak, şöyle devam etti:

“Unutmayın, bir davanın haklılığı geçici kalabalıkların çokluğu ile değil, bir davanın haklılığı ilahi iradeye uygunluğu ile ölçülebilir. Onun ölçüsü de hiç şüphesi Kuranı Kerim’dir”

İslam aleminin son durumunu en acı veren bir ameliyata benzeten Kamalak, şunları söyledi:

“Bir doktora gittiğinizde en acı veren muayene ameliyattır. Pansuman ile ciddi bir rahatsızlığı tedavi edemezsiniz. Şu anda İslam Alemi’nin düşürüldüğü duruma bir bakın. Allah aşkına bu şehitlerin vebali, günahı neydi? Şangaylar’da dolaşacak isek onların suçu, günahı neydi. Kuran, bir hayat imzalı, bir dünya düzeni, bir adil sistem önerdiğini unutmamak gerekiyor. Ona sarıldığınız müddetçe biz, 600 yıl boyunca dünyaya hükmetmişiz. Adaleti götürmüşüz, peki ondan ayrıldıktan sonra parçalanmışız. Gavurun karşısında zillete düşmüşüz. Eğer, çocuklarımızın, torunlarımızın gelecekte kafir olmasını istemiyorsanız o zaman hakkı, hakim kılmanın mücadelesini vermeye mecburuz. Onun mücadelesini biz, veriyoruz. Sizler de hak yolunu gördüğünüz müddetçe bize destek verin.”

Dört sefer partilerinin kapatıldığına dikkat çeken Kamalak, “Ey şehitlerin torunları, niye kapatıldı bu partiler. Neyin nizamı yapmadık, hiç düşündünüz mü? O şehitlerin mirasına sahip çıktığı için kapatıldı. Gerekçe budur. Ey Milli Görüşçüler, siz İslami bir düzen istiyorsunuz. Temel gerekçe budur. Siz, gavurun çizmesi altında ezilmek mi istiyorsunuz. Yoksa kardeşlerinizle beraber, alnı ak başı dik, vapur bir biçimde İslam Birliğini kurmak mı istiyorsunuz. Belki yarın birileri, suçlamak için karşımıza dikilecektir. Ama biz, onu buna hesap vermekten değil, Allah’a hesap verememekten korkarız. Unutmayın ki zafer inananlarındır ve Allah’ın izniyle zafer yakındır” dedi.

"BÜTÜN ADAYLARI KUYUMCU TİTİZLİĞİYLE ELE ALACAĞIZ"

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi destekleyecekleri yönünde de değerlendirmelerde bulunan Kamalak, “Bize soruyorlar kimi destekleyeceksiniz diye? Biz adayın adına değil, hak ve batıl mücadelesindeki duruşuna bakarız. Kurulu düzenden yana olacaksa, sömürgeci ekonomiden yana olacaksa, beylerden, beyzadelerden, küresel baronlardan yana olacaksa, AB’nin, ABD’nin talimatına kesilirse Ahmet olmuş, Mehmet olmuş ne fark eder” şeklinde konuştu.

Yakın bir zamanda kimi destekleyecekleri yönünde karar vereceklerini açıklayan Kamalak, şunları kaydetti: “Yakın bir zamanda kriter ve prensiplerimize göre, bir değerlendirme yapacağız. Bütün adayları bir kuyumcu titizliği ile ele alacağız. Bu kriterlerimiz çerçevesinde ölçüp, biçip, tartacağız. Geniş istişareler yaptıktan sonra vardığımız sonucu halkımızla paylaşacağız” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız