SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurhan Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:24
Kurhan Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ
Hakimiyet Gazetesi Yazıişleri Müdürü Erol Kurhan’ın vefat eden babası Hacı Ali Kurhan (84), kılınan cenaze namazı sonrasında Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi. 
 
Cuma namazı sonrasında kılınan cenaze namazına AKP Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, MESOB Başkanı Şevket Keskin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, AKP  İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, Kent Konseyi Genel Sekreteri Ali Yıldırım, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Erdem Kaplan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, gazeteciler, kurum ve kuruluşların basın birimi çalışanları ile kalabalık bir topluluk katıldı. Merhum Hacı Ali Kurhan’ın cenaze namazı ile birlikte Ercan Var ve Mesrure Topalezber’in de cenaze namazları kılındı.
 
Bu arada, merhum Hacı Ali Kurhan için 29 Temmuz Pazar günü iftar öncesi taziye evinin bulunduğu Fuzuli Caddesi Fırat İlköğretim Okulu’nun yanında Mevlid-i Şerif okutularak, yemek ikramı yapılacağı bildirildi.
 
Öte yandan, Avrupa Malatyalılar Federasyonu Başkanı Murat Alabaş'ın iki gün önce vefat eden babası Mahmut Alabaş için bugün saat 19.00'da Özalper Mahallesi Boyataş Sitesi'ndeki evlerinde mevlid okutulup iftar yemeği verileceği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız