SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurs Gördüler Kazandılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:07:16
Kurs Gördüler Kazandılar
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda açılan resim kursuna katılan 4 öğrenci, Güzel Sanatlar Lisesini kazandı. 

Daha önce resimle ilgili yetenekleri olmayan ve Kervansaray'da açılan kursa katılan Gülbahar Nacar, Kader Aslan, Hilal Kavak ve Gülbahar Kavak, Abdülkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazanarak, hayallerine kavuştular.

Gülbahar Nacar, resim kursu öğretmeni Salih Çakar'a teşekkür ederek, "Hocamıza çok şey borçluyuz. Abdülkadir Eriş Anadolu Güzel Sanatlar Lisesini kazanarak, hayalimin birinci kısmını gerçekleştirdim" dedi.

Kader Aslan ise, resim kursuna gelmeden önce hiçbir şey bilmediğini kaydederek, "Kervansaray'daki kursa katıldıktan sonra resim yeteneğimin geliştiğini fark ettim. 2 sene kursa geldim ve resim yeteneğimi geliştirdim. Burada aldığım eğitimle de güzel sanatlar lisesini kazandım" şeklinde konuştu.

Güzel sanatlar lisesini kazanan öğrencilerden Hilal Kavak da, Kervansaray'daki resim kursunun güzel sanatlar lisesini kazanmasında büyük faydasının olduğunu belirtti.

Gülbahar Kavak ise, resim hocası Salih Çakar'ın desteğiyle resim yeteneğini geliştirdiğini ifade ederek, "Kursa katılmadan önce resim yapma yeteneğim yoktu. Hocamızın desteğiyle resim yapma yeteneğim gelişti. Ve bu sayede de güzel sanatlar lisesini kazandım. Kervansaray'da resim kursunu açarak, hayallerimizi gerçekleştirmemize yardımcı olan Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız