SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurs Kayıtları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:52:40
Kurs Kayıtları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi ve Kalkınma Bakanlığı’nın ortak çalışması ile hazırlanan “İşsizlik Kaderin Olmasın” adlı proje kapsamında ücretsiz meslek edindirme kursları açılacak. Kurs kayıtları, alınmaya başlandı.

Türkiye’de her geçen gün işsiz sayısı artarken, Battalgazi Belediyesi Kalkınma Bakanlığı ile ortak bir projeye imza attı. “İşsizlik Kaderin Olmasın” adlı proje kapsamında meslek edindirme kursları açılarak, bireylere yeni meslekler edindirilecek. Konu ile ilgili olarak Battalgazi Belediyesi Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı ve Battalgazi Belediyesi Proje Birimi’nin ortak çalışmaları ile ‘İşsizlik Kaderin Olmasın’ sloganıyla ücretsiz meslek edindirme kurs kayıtları başlamıştır. Kurs kapsamında işsiz vatandaşlara mesleki eğitim kursları, eğitim sonunda ise kursiyerlere onaylı sertifikalar verilecektir. Bu sayede hem işveren tarafından talep edilen kalifiye eleman ihtiyacı, hem de işsiz vatandaşlar için yeni iş imkanları sağlanmış olacaktır. Program içeriğinde Autocad, Photoshop, 3D Max, Web Tasarım, Bilgisayarlı Muhasebe, Bilgisayar İşletmenleği, Takı Tasarım,  Garson Komi Yetiştirme, Cam-Seramik-Hediyelik Eşya, Halı Dokuma, Kuaför-Makyözlük-Cilt Bakım, Hazır Giyim Sektöründe Ara Elaman, Ahşap Oymacılığı ve Marangozluk Eğitimi kursları açılacaktır. Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylanan proje sayesinde işsiz vatandaşlarımız, ev hanımlarımız, kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz birer meslek edinip iş bulma kolaylığına erişebilirler. Battalgazi Belediyesi tarafından SODES finansmanıyla yürütülen kurslarımızın kayıtları başlamıştır” ifadelerine yer verildi.

Açıklamada son olarak,  bilgi ve başvurular için;  http://www.battalgazi.bel.tr/sodes/  veya Vilayet arkasındaki Battalgazi Belediyesi başkanlık makamının bulunduğu Proje Birimi’ne başvurmaları istendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız