SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurs Öğrencilerine Hediye

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da faaliyet gösteren bir tekstil firmasının sahibi, camiilerde Kur'an Kursu eğitimi gören öğrencilere, gömlek ve eşarp hediye etti.
 
Melekbaba Özgürtepe Camii'ndeki Kur'an Kursu öğrencileri, kursun son gününde velilerinin de katılımıyla cami içerisinde öğrendikleri bilgileri sergiledi. Gerçekleştirilen etkinliklerin ardından kız çocuklarına eşarp, erkek çocuklarına ise gömlek hediye edildi. Etkinlikle ilgili açıklama yapan Melekbaba Özgürtepe Camii İmamı Bilal Çelik, "Başarılı yavrularımıza bir iş adamımız tarafından gömlek ve eşarp hediye edildi. Allah hayırlarını kabul etsin. Somali'deki çocuklar açlıktan ölürken ve anneleri onları çölde bırakmak zorunda kalırken, bizim çocuklarımız farklı kıyafetler içinde, melek gibi bir sıfat içerisindeler. Bu güzelliği bizlere yaşatan Mevla, onlara da yaşatsın. Bu nimetleri onlara da ikram etsin. O annelere de evlat acısını göstermesin" dedi. 
 
Kur'an Kursu öğrencilerine yapılan hediye dağıtımıyla ilgili bilgiler veren iş adamı Necmettin Karakaş ise, "Tamamen çocukları teşvik amaçlı bir faaliyette bulunuyoruz. Yaklaşık 5 yıldır bu uygulamayı gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımızın Kur'an okumaları için başlattığımız bu uygulamayı 20 camimizde gerçekleştirdik. Diğer iş adamlarımızdan da bu tür kampanyalar düzenlemelerini bekliyoruz" diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız