SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurs Sonunda Belge

A- A+ PAYLAŞ

Okuma-Yazma ve Bilgisayar İşletmenliği kurslarına katılarak başarılı olanlara düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Konuya ilişkin Milli Eğitim'in basın bülteni şöyle:

"Vakıfbank İlköğretim Okulu Bünyesinde Eylül Ayında Başlatılan Okuma –Yazma ve Bilgisayar işletmenliği kursu belge töreni düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı İnci Becel Sezer,Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin, Okul Yönetimi, Öğretmenleri ve Kursiyerler katıldı.

Vali Yardımcısı İnci Becel Sezer Törende yaptığı konuşmada okuma bilmemenin nasıl büyük bir sıkıntı olduğunu, bilmek ve bilmemek arasındaki farkı sizler çok iyi anlamış tırsınız,sizlerde okuma ve yazmanın farkını bundan sonra göreceksiniz,hayatınızın öncesi ve sonrası kesinlikle birbirinden ayrılacak çok net çizgilerle yaşanmamış belki bir dönem olarak değerlendireceksiniz ve bundan sonra sizin için çok aydınlık ve bir gelecek olacak dedi. Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk ise yaptığı konuşmada Bakanlığımızın bu Okuma –Yazma ve diğer buna benzer projelerde başarılı olabilmesi ,öğretmenlerin ancak büyük gayretleriyle gerçekleşebilir. Vakıfbank İlköğretim Okulu yönetimine ve öğretmenlerine bu gayretlerden doyalı teşekkürlerimi sunuyorum dedi.

1.kademe Okuma ve yazma kurslarında belge alan 40 ila 60 yaş arası 8 bayan kursiyere belgeleri Vali Yardımcısı İnci Becel Sezer tarafından, Bilgisayar işletmenliği kursundan belge alan 15 kursiyere ise belgeleri Milli Eğitim Müdür Vekili Mahmut Berk ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nurettin Şahin tarafından verildi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız