SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurslar Arasında Ön Eleme

A- A+ PAYLAŞ

Müftülükçe Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kur'an Kursları arasında düzenlenen bilgi yarışmasının 8 Nisan'da yapılacak finaline katılacakları belirlemek üzere ön elemeler devam ediyor.

Organizasyon ile ilgili olarak Müftülük'ten yapılan açıklama şöyle:

"Malatya Müftülüğü “Kutlu Doğum Haftası” münasebetiyle 8 Nisan 2009 da yapacağı “Bilgi Yarışmasının finalini” belirleme adına Malatya Merkezde bulunan Kuran Kursları arasında ön eleme yarışmaları yapmaya devam etmektedir.

Malatya İl Müftüsü Mehmet SÖNMEZOĞLU ve İl Müftü Yardımcısı Hüseyin UÇAR’ın katılımıyla 30 Mart 2009’da Hacı Mehmet Kaya Kız Kuran Kursunda bir yarışma gerçekleşti.

7. grup arasında gerçekleşen yarışmaya il merkezinde bulunan Hacı Mehmet kaya Kız Kuran Kursu, Beydağı Kız Kursan Kursu, Erzurumoğlu Kız Kursan Kursu, Mimar Sinan Kız Kuran Kursu, İmar İskân Kız Kuran Kursu, Saray Kız Kursan Kursu, Topraksu Kız Kursan Kursu, Yamaç Kız Kuran Kursu, Yusuf Ziya Paşa Kız Kursan Kursu, Hatice Hatun Kız Kursan Kursu katıldı.

“İbadet, İikat, Siyer, Ahlak ve Tecvid” konularını ihtiva eden bilgi yarışmasının birincisi Hacı Mehmet Kaya Kız Kuran Kursu oldu. Yarışmanın birincisi 8 Mart 2009 da yapılacak olan final yarışmasında 7. grubu temsil edecek.

Yarışmada birinci olan Hacı Mehmet Kaya Kız Kuran Kursu Öğreticilerini tebrik eden İl Müftüsü Sayın Mehmet SÖNMEZOĞLU “Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle tüm Kuran Kuralarımız arasında bilgi yarışması düzenlemekteyiz. 8 Mart 2009 da yapacağız final yarışmasında dereceye giren Kuran Kurslarımıza çeşitli ödüller vereceğiz. Kutlu Doğum haftasını dolu dolu geçirmek için daha farklı programlarımız olacaktır. İsteğimiz bu programlara herkesin katılımını sağlamak ve Efendimiz (sav)’e yakışır bir ümmet olma yolunda gayret etmektir.” şeklinde konuştu.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız