SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurslar Yarıştı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yaz Kur'an Kursları bilgi yarışması finali gerçekleştirildi.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen Yaz Kur'an Kursları bilgi yarışmasına, finale kalan 8 Kur'an kursundan öğrenciler katıldı. Müftü Yardımcıları Mahmut Karatepe ve Ünal Tan ile Kur'an Kursları Müdür Vekili Eğitim Uzmanı Abdulhakim Ağırbaş yönetiminde gerçekleştirilen bilgi yarışması sonunda birinci 150 puan ile Hamidiye Camii, ikinci 140 puanla Uçbağlar Camii ve üçüncü 120 puanla Hz. Ali Camii oldu.

Finalin birincisine Cumhuriyet altını ile kitap seti, ikincisine yarım Cumhuriyet altını ile kitap seti, üçüncüsüne de çeyrek altın ile kitap seti yetkililer tarafından verildi. Ayırca yarışmaya katılan her öğrenciye ve hocalarına da kitap seti hediye edildi.

Bu arada, yarışmayla ilgili açıklamada bulunan Müftü Mehmet Sönmezoğlu, "261 camide devam eden Yaz Kuran Kursları önce 44 gruba ayrılarak grup birincileri seçildi. Ardında 44 gurup arasında ilk 8'i belirlendi. Yapılan final yarışmasında Kur'an-ı Kerim, itikat, ibadet, siyer ve ahlak alanında sorular soruldu" dedi.

Müftü Sönmezoğlu, Kur'an kurslarının teşvik edilmesi ve kursların sonuçlarını görmek bakımından da bu tür yarışmaların önemli olduğunu vurguladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız