SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurslara Aralıksız Devam

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir okuma yazma kursu sona erip sertifika töreni düzenlenirken, yeni bir okuma yazma kursu dönemi daha başlatıldı.

Okuma yazma kursu sertifika töreni ve yeni bir dönemin daha başlatılması nedeniyle Fırat İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, önce Türkiye Okuyor kampanyasının Malatya'da da başlatılmasıyla ilgili bilgi verdi. "Okuma yazma kursunu tamamlayınca hayata bakış açınız değişecek" diyen Bulut, eğitimin önemini anlattı.

Daha sonra okuma yazma kursunu tamamlayan 21 kursiyere sertifikalarını Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürü Yücel Abik ve diğer yetkililer verdi.

Yeni dönemde de 48 kişinin okuma yazma kursuna başladığı belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız