SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kursu Bitirip Stres Attılar

A- A+ PAYLAŞ

Yerel Gündem 21 Eğitim Öğretim Çalışma Grubu ve Gençlik Meclisinin ortaklaşa hazırlayıp yürüttükleri “OKS Kursu” Projesi kapsamında ekonomik sebeplerden dolayı dershaneye gitme imkânı olmayan 72 öğrenciye Yerel Gündem 21’de oluşturulan sınıflarda gönüllü öğretmenler ve gönüllü Üniversite son sınıf öğrencilerinin katkılarıyla ücretsiz olarak verilen eğitim sona erdi.

Eğitim hazırlıklarını tamamlayan öğrenciler sınav öncesi streslerini gidermek amacıyla Yerel Gündem 21 Toplantı Salonunda bir eğlence programı düzenlediler.

2006–2007 Eğitim Öğretim sezonunun başlaması ile birlikte öğrencilerin OKS’de başarılı olmaları ve gelecekte iyi bir meslek sahibi olmaları için böyle bir çalışmaya gönüllü bir şekilde katkı sağladıklarını belirten Yerel Gündem 21 Eğitim Öğretim Çalışma Grubu Temsilcisi Süleyman Güner, bu çalışmalarda kendilerine destek sağlayan diğer gönüllü öğretmenlere ve Gençlik Meclisi üyelerine ayrıca bu projenin hayata geçirilmesinde maddi ve manevi olarak destek sağlayan Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğine teşekkür etti.

Programda söz alan gönüllü öğretmenler Malatya’da eğitim kalitesinin yükseltilmesine yönelik yapılan çalışmaların kentin ve ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu, Malatya’da Yerel Gündem 21 Genel Sekreterliğinin bu çalışmalara verdiği desteği takdirle karşıladıklarını belittiler.

Konuşmaların ardında öğrenci ve öğretmenler kendi aralarında söyledikleri şarkılar ve oynadıkları oyunlarla gönüllerince eğlendiler.

Bu arada, 10 Haziran Pazar günü 10.00- 12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek sınava Malatya'da 27 okulda 9 bin 064 öğrenci girecek.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız