SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurşun ve Altın Hırsızları Tutuklandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğünün ait bahçe kısmında bulunan 50 bin TL değerinde kurşun levhaları çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, 31 Aralık 2020 tarihinden önce Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait bahçe kısmında bulunan 50 bin TL değerinde kurşun levhaların çalınması ile ilgili olarak 3 haftadan beri yürütmüş olduğu soruşturmayı sonuçlandırdı. 

Bölgedeki tüm kameraları inceleyen Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri titiz yürütülen çalışma sonucunda hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini tespit ettiği E. Ç. ve M. D. adlı şüphelileri yakaladı. Malatya Adliyesine sevk edilen her iki şüphelide tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

Malatya Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait çalınan malzemeleri satın aldığı tespit edilen M. Y. isimli şahsın işyerinde yapılan aramada kurşun levhalar bulunamazken, şüpheli hakkında  suç eşyasını satın almaktan adli işlem yapıldı.

Bu arada, Orduzu'daki bir evden 1 metrelik altın zincir, 1 zincirli tuğra, 1 yarım altın, 1 gram altın, bir çift küpe ile 25'er gramlık iki adet altın bileziği çaldığı belirlenen H.E. adlı şüpheli, çaldığı ziynet eşyalarının bir bölümüyle yakalandı. Ziynetin bir bölümünü sattığı belirlenen şüpheli, mahkemece tutuklandı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız