SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurşun Yağdırdı... 1 Ölü

0
Güncellendi - 2016-01-03 21:02:57
Kurşun Yağdırdı... 1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da 2016 yılının ilk saatlerinde bir eğlence merkezinde yaşanan tartışma sonrası silahlar konuştu. Eğlence merkezinin kapandığı sırada silahlı saldırı düzenlenmesi sonucu bir çalışan hayatını kaybetti.

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence merkezinde iddiaya göre, çalışanlarla müşteri arasında tartışma çıktı. Kavganın ayrılmasının ardından mekandan çıkan şüpheli, iddiaya göre, daha sonra sabaha karşı pavyonun çıkış saatinde gelerek araçtan pompalı tüfekle iş yerinden çıkan çalışanlara kurşun yağdırdı.

SALDIRI SIRASINDA KALDIRIMDA BULUNAN REKLAM PANOSU DA ZARAR GÖRDÜ. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)

Silahlı saldırı sırasında ağır yaralanan 42 yaşındaki Kemal Ayberk, ağır yaralandı. Saldırgan olay yerinden geldikleri araçla kaçarken, ağır yaralanan Ayberk, olay yerine yakın özel hastanenin acil servisine kaldırıldı. Buradan da 112 ambulansı ile Malatya Devlet Hastanesi’ne sevk edilen iş yeri çalışanı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada silahlı saldırıyı gerçekleştiren zanlıların kaçtıkları araç Adliye Kavşağı’nda buzlanmadan dolayı kayarak adresi levhası direğine çarptı. Hasar alan araçtan inen zanlılar silahı da bırakarak kayıplara karışırken, polis zanlının bıraktığı araçta inceleme yaptı. Araç içerisinde çok sayıda boş kartuş bulunurken, otomatik pompalı tüfek olduğu belirlenen silah da incelenmek üzere el konuldu.

SALDIRI ESNASINDA İŞÇİLERİ GÖTÜRMEK İÇİN BEKLEYEN TAKSİ DE AĞIR HASAR GÖRDÜ. (CAHİT ÖZÇELİK/MALATYA-İHA)Olayın yaşandığı eğlence merkezinde de polis ekipleri inceleme yaparken açılan ateş sonrası çok sayıda iş yeri ve araca da saçmaların isabet ettiği görüldü. İş çıkışı çalışanları almak üzere bekleyen bir ticari taksi ile iş yeri sahibinin aracına da saçmalar isabet etti. Polis olay yerinde geniş çaplı soruşturma başlatırken, kaçan zanlının kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı.

Öte yandan, olayda hayatını kaybeden eğlence merkezi çalışanının 25 gündür ayağından rahatsızlığı nedeniyle işe gelmediği ancak yılbaşı nedeniyle işlerin yoğun olmasından dolayı dün işe geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak : İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız