SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurşunlama Olaylarının Faili Yakalandı

0
Güncellendi - 2020-08-30 07:26:41
Kurşunlama Olaylarının Faili Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

11 SİLAH İLE UYUŞTURUCU DA ELE GEÇTİ.. Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Ekipleri tarafından yapılan uygulama ve denetimlerde, çeşitli suçlardan aranan 42 kişinin yakalandığı, 4'ü kuru sıkı olmak üzere 11 silahın yanı sıra uyuşturucu ve uyarıcı madde ele geçirildiği, kurşunlama, fuhuş ve hırsızlık olayı faillerinin gözaltına alındığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Ekiplerinin çalışmalarının sonucu ile ilgili olarak şu bilgileri paylaştı:

"- Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri olarak Fuhuş konusu ile ilgili yapılan denetim ve kontrollerde, (2) bayan (4) erkek şahıs olmak üzere toplam (6) şahsa fuhuş konusu ile alakalı olarak gerekli idari işlem yapılarak toplamda (10500 TL) idari para cezası yazılmıştır. Bahse konu ikametlerin mühürlenmesi için ilgili kurumlarla gerekli yazışmalar yapılmıştır.

- Bir ikamette meydana gelen 30 adet Güvercinin çalınması olayı ile ilgili; Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olarak yapılan çalışmada olayı gerçekleştiren şüpheli Y. C. P. isimli şahıs yakalanmış, konuyla ilgili gerekli işlemler yapılmıştır.

- Müştekiye ait Yamaha marka motosikletin çalınması olayı ile ilgili; Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde bahse konu motosiklet, Hırsızlık olayı şüphelisi şahısla birlikte yakalanmış, çalıntı motosiklet müştekisine teslim edilmiş, şüpheli şahıs hakkında gerekli işlemler yapılmıştır.

- Açıktan Hırsızlık Olayının Şüphelisi (1) şahıs yapılan çalışmalar sonucunda yakalanmış olup gerekli tahkikata başlanılmıştır.

- Hırsızlık suçundan Aranan (1) şüpheli yakalanmıştır.

- Biri işyeri ve biride İkamet olmak üzere iki farklı Kurşunlama olayının Şüphelisi olduğu tespit edilen (1) şüpheli yakalanmıştır.

- Pompalı tüfekle ateş etme olayını gerçekleştiren, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması ve Mala Zarar Verme suçunun Faili Firar şüphelisi T. K. yapılan çalışmalar neticesinde yakalanmıştır.

- Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen (42 Kişi) Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

- (5) adet ruhsatsız tabanca (136) adet mermi

- (2) adet ruhsatsız tüfek

- (4.27 gr.) Narkotik Madde

- (57) adet uyuşturucu ve uyarıcı nitelikte

- (4) adet kurusıkı tabanca (6) adet kapsül

- (1) adet kesici alet ele geçirilmiştir."

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Canlı (3 yıl önce)
    Baba herşey güzel de biraz da fetöcülere yoğunlaşın... kamuda halen capcanlılar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ceylan (3 yıl önce)
    Emniyet görevini layıkıyla yapmıştır. Darısı yargının başına!
    0
    0
    Yanıtla