SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurşunlu Derneği Kuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği kuruluş çalışmalarını tamamlayarak faaliyetlerine başladı.

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği'nin yapılan ilk genel kurulunda derneğin başkanlığına Veysel Yaşar getirilirken, Başkan Yardımcılıklarına: Aliseydi Yiğit, Salim Gültekin, Hacı Arif Avcu,Sekreterliğe: Vahap Canpolat, Muhasipliğe: Mehmet Bozkurt, Basın Ve Halkla İlişkilere: Şevket Doğan, Kültürel İşlere: Şükrü Özdemir, Üyeliklere: Hüseyin Benli, Mustafa Karagöz, Hulusi Levent, Yusuf Yıldırım, Mehmet Kahraman,Denetim Kurulu Üyeliklerine: Hüseyin Gider, Gazi Şahin, Hasan Basri Demir,
Alisyedi Doğan Seçildi.

Kurşunlu ve Çevre Köyleri Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Veysel Yaşar , "Fethiyeden başlayıp Hekimhan, Kuluncak, Darende, Tohma boyuna kadar herkes hemşerimizdir. Hemşericilikten de öte bizler akrabayız. Dernek anlayışımızda kavmiyetçilik yoktur. Aslımızı da inkar edemeyiz. Bu şehirde farklı mahallerde yaşıyoruz. Bir taraftan kent kültürü ve kentlilik bilinciyle de biz Malatyalıyız diyoruz. Küçümsenemeyecek sayıda bir nüfusa sahibiz. Birlikten kuvvet doğar. Birlikte hareket edersek aşamayacağımız engel yoktur. Yeni Yönetim Kurulu'nda görev alan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Derneğimizin hayırlı ve güzel işler yapmasını temenni ediyorum. Kendisini Kurşunlu sayan herkesi yeni yerimizdeki derneğimize bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız