SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kurşunlu'da Su Sorunu Çözüldü'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:54:01
'Kurşunlu'da Su Sorunu Çözüldü'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışma ile Kurşunlu Mahallesi’nin içme suyu sıkıntısını giderdi. 

Konu ile ilgili bilgiler veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, MASKİ ekipleri tarafından yapılan yeni şebeke ile Kurşunlu Mahallesi’nin içme suyu sorunun tamamen çözüldüğünü ifade etti. Başkan Çakır, “Malatya’nın su ve kanalizasyon ile ilgili tüm sıkıntıların giderilmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Hangi bölge olursa olsun, çok zor şartlarda çalışmamız gerekse bile hiç düşünmeden çözüm üreterek sıkıntıları gideriyoruz. Kurşunlu Mahallesi’nin kendi cazibesi ile gelen içme suyu 2014 yılında yaşanan sel nedeniyle zarar görmüştü. MASKİ Genel Müdürlüğümüz yeni bir proje hazırlayarak sorunu en kısa sürede çözdü. Engebeli ve iki dere yatağının arasında kalan içme suyu için çalışmalarımıza günler öncesinden başladık. Yaklaşık 3 bin metrelik 110’luk Polietilen boru hat döşeyerek içme suyunu tekrar Kurşunlu Mahallemize getirdik. Şu an döşediğimiz şebeke hattının üzerini kapatıyoruz. Birkaç gün içerisinde işi bitirmiş olacağız” diye konuştu.

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır, geçtiğimiz günlerde bu bölgede yaptığımız çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşlarımız Sayın Başkanımıza teşekkürlerini ilettiler. MASKİ olarak bizler de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah Malatya’nın içme suyu, kanalizasyon ve atık su arıtma tesisi olmayan ilçelerimiz ve mahallerimiz kalmayana kadar çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız