SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurşunlu'da Yol Düzenlemesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:06:33
Kurşunlu'da Yol Düzenlemesi
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi'nce son olarak Hekimhan İlçesi Kurşunlu bölgesinde 8 mahalleyi birbirine bağlayan ve özellikle kış aylarında büyük zorluklar yaşanan grup yolunda iyileştirme ve stabilize çalışmaları yapılarak, sorunlar giderildi.

4 bin m3 dolgu yapıldı

Konuyla ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından, Hekimhan’a bağlı Kurşunlu bölgesinde çukurda kalan 200 metrelik kısımda 4 bin m3 dolgu çalışması yapılırken, 2 bin metre uzunluğundaki yolda da iyileştirme ve stabilize çalışmaları gerçekleştirildi.

8 mahallenin yol sorunu giderildi

Kurşunlu merkez ile birlikte Yeşilköy, Dereevler, Nakışlar, Gelengeç, Nebiler, Karaman ve Çerme mahallelerini birbirine bağlayan grup yolu üzerinde yapılan çalışmalarla, özellikle kış aylarında yaşanan sorunlar giderilerek, yolun kesintisiz hizmet vermesi sağlandı.

Yapılan çalışmalarla, özellikle kış mevsiminde araçların çıkamadığı bölgede, sağlıklı ulaşımın önü açılırken, taşımalı eğitimin uygulandığı bölgede, öğrencilere de büyük kolaylık sağlandı.

Büyükşehirle birlikte çözüm hızlandı

2 km’lik yolda yapılan iyileştirme çalışmalarıyla yıllardır yaşadıkları sorunlardan kurtulduklarını dile getiren bölge sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

Özellikle kışın çocuklarını taşımalı eğitime götüren servis araçlarının hizmet verememesinden dolayı göç etme eşiğine geldiklerini kaydeden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’nin burada büyük bir iş yaptığını söylediler.

Osman Berktaş (Mahalle sakini) : Yol ile ilgili olarak büyük sorunumuz vardı. Yazın toz, kışın çamur sorunumuz oluyordu. Devletimiz, milletimiz, Büyükşehir Belediyemiz sağ olsun, sorunumuz giderildi. Yapılan hizmetlerden çok memnunuz. Çok güzel, köprümüz yapıldı, dolgusu yapıldı. Büyük bir iş, o köprüye büyük para harcandı. 3 metre yüksekliğinde dolgu yapıldı. Asfalt da yapılırsa, ağaçlarımız da tozdan kurtulur.

Erdal Evren (Kurşunlu Sosyal Yardımlaşma Derneği Yön.Krl. Üyesi): Yıllardan beri buradaki eksikler bir türlü giderilemiyordu. Büyükşehir olmamız ile birlikte bu tür sıkıntılarımızın çözümü de hızlandı. Büyükşehir Belediye başkanımız sayesinde yollarımız yapılmaya başlandı. Büyükşehir en azından bizim umudumuz oldu. Eksiklerimizin giderilmesi, işlerin daha hızlı yürümesi anlamında bize bir güven verdi. Bu grup yolumuzun bağlantısı da bitmiş durumda. Bir sonra ki aşama asfaltlama. Sanırım yaz mevsiminde o da yapılacak. Yol asfaltlanırsa halkımızın yol konusunda başka bir şey isteyeceğini sanmam. 

Vahap Özbey (Mahalle sakini) : Bizim yolumuz çok sıkıntılıydı. 3-4 km ileride yola kavuşuyorduk. Şimdi Büyükşehir Belediye Başkanımızın sayesinde yolun yapılmasıyla birlikte rahatladık. Öğrencilerimiz mağdurdu, traktör ile okuluna veya servisine ulaştırmaya çalışıyorduk. Hayvancılık yapıyoruz. Hemen hemen şehirlere göçmek istiyorduk. Ama Büyükşehir Belediye Başkanımızın sayesinde sıkıntılarımız giderildi. Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz, sağolsun, varolsun.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız