SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurt Baskını

A- A+ PAYLAŞ

Vizyon Tarihi: 13 Kasım 2015

Yapımı : 2015 - Avustralya

Tür : Gerilim ,  Korku

Süre: 90 Dak.

Yönetmen : Nick Robertson

Oyuncular : Anna Lise Phillips ,  Jack Campbell ,  Charles Mayer ,  Kieran Thomas McNamara ,  Hamish Phillips

Senaryo : Evan Randall Green

Yapımcı : Elliott D. Yancey

Film Özeti

Gözlerden uzak bir çiftlikte ailesiyle birlikte yaşayan bir çiftçi olan Adam Wilson, ağılındaki küçükbaş hayvanların korkunç bir şekilde öldürülmeye başladığını farkeder. Kurt kapanları işe yaramamaktadır. Bir akşam evlerine girmeye çalışan hırsızla ilgilenmesi için çağırdıkları polis de saldırıya uğrayınca içindeki bulundukları tehlikenin boyutları gözler önüne serilir. Hırsız değil, kana susamış canavarlar etraflarını sarmıştır ve bu canavarlar artık koyunlarla yetinmemektedir. Zor durumdaki ailenin tek umudu, bu uzun geceyi sağ salim atlatıp sabahı görebilmek olacaktır.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız