SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kürt Değil Terör Sorunu Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:59:47
A- A+ PAYLAŞ

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkan Yardımcısı Dr. Harun Kayacı, “Türkiye’de Kürt sorunu yok, terör sorunu vardır” dedi. 

Çınar Düğün Salonu’nda düzenlenen programda ilk olarak BTP Malatya il başkanı Ünal Silier konuştu. Silier, konuşmacı Dr. Harun Kayacı’nın Malatya’nın Battalgazi ilçesi doğumlu olduğunu hatırlatıp, partilerinin zaman zaman böyle sosyal ve kültürel faaliyetler yaptığını bildirdi. Daha sonra kürsüye gelen Dr. Harun Kayacı, Türkiye’de yıllardır Türk, Kürt, Çerkez ve Abaz halklarının birlikte iç içe yaşadıklarına dikkat çekerek, “Türk’ün hakkı ne ise Kürt’ün hakkı da aynıdır. Türkiye’de yaşayan her insan Türk milletinin bireyidir. Türkiye’de Kürt sorunu yok, terör sorunu vardır” ifadelerini kullandı.

Genel başkanları Prof.Dr. Haydar Baş’ın Türkiye’de değerinin yeterince bilinmediğini söyleyen Kayacı, “Genel başkanımızın ekonomik sistemini Rusya iyi takip ediyor ve benimsiyor. Rusya’nın kalkınma planına alınan değerli hocamızın ve genel başkanımızın ekonomik stratejisi Türkiye'de uygulanırsa ekonomik sıkıntıdan kurtuluruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız