SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurt Puslu Havayı Sever"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:05:45
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekilleri ve adayları, 1 Kasım seçimlerine günler kala çalışmalarını yoğunlaştırdılar.

"KURT PUSLU HAVAYI SEVER"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında MAŞTİ esnafını ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelen Şahin, 1 Kasım seçimlerinde dua ve destek istedi. 

1 Kasım'da milletin Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir tercih yapacağını kaydeden Şahin, emekliler, gençler ve taşeron işçiler için yapacakları çalışmalara da değindi. “Kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronları kamuda istihdam edeceğiz” diyen Şahin, şunları kaydetti:

“Taşeronluk çerçevesinde kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronları kamuda istihdam edeceğiz. Bütün emeklilerimizi kuşatacak şekilde yılda bin 200 lira ek zam yapıyoruz. Ayrıca TOKİ eliyle emeklilerimizi aylık 250 TL taksitle konut sahibi yapacağız. Kendi işini kurmak isteyen gençlerimize proje karşılığı 50 bin liraya kadar karşılıksız nakdi destek vereceğiz. Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyeti sağlayacağız. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Gençlerde çeyiz hesabı uygulaması başlatacağız. Yemde ve gübrede KDV'yi kaldırıyoruz. Genç çiftçilerimize proje karşılığı 30 bin lira karşılıksız destek vereceğiz. Biz, 13 boyunca devleti millete hizmetkar kılmak için çalıştık. Bundan sonra da aynı düşünceyle, sizlerin de desteğiyle inşallah yolumuza devam edeceğiz.”

Terörle mücadele konusuna da değinen Şahin, “7 Haziran seçimlerinden sonra bu bölücü terör örgütü, 'Kurt, puslu havayı sever' dercesine yeniden eylemlere başladı. Bu millet çok tuzak bozdu, inşallah bu seçimde de bunların tuzaklarını bozacağız. AK Parti olarak terör örgütünün artık silahları bırakmasını, bir an önce bu sevdadan vazgeçmesini istiyoruz. Aksi halde terörün kökünü kazımaya niyetliyiz ve kararlıyız” diye konuştu.

"COĞRAFYAYA UMUT OLDUK"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Malatya Şubesi’ni ve Malatya Defterdarlığı’nı ziyaret etti, Yakınca, Yavuzselim, Aşağıbağlar ve Bentbaşı mahallelerinde ise ev hanımlarıyla bir araya geldi. 

Milletvekili Çalık, Türkiye'nin, Birleşmiş Milletler (BM) üyesi olan ülkelerden çok daha fazla yardım yapan bir ülke pozisyonunda olduğunu kaydederek, nerede mazlum ve mağdur insanlar varsa destek verdiklerini ifade etti. Çalık, bölgenin Türkiye'yi yakından takip ettiğini belirterek, "Suriye'nin, Mısır'ın, Filistin'inde gözü Türkiye'nin üzerinde. Bizim iç politikamızı bu kadar yakından takip eden bir coğrafyaya umut olmuş vaziyetteyiz. Bu vesileyle hepimizin bu birlik ve beraberliği göstermesi gerekir" diye konuştu. 

Türkiye'yi yeniden 'hasta adam' rolüne döndürmek isteyenlerin olduğunu savunan Çalık, şunları söyledi:

“7 Haziran'dan sonra Türkiye'nin üzerinde oynanan oyunları bir kez daha gördük. Şu anda tek bir hedef var, Tayyip Erdoğan'sız, AK Parti'siz, Ahmet Davutoğlu'suz bir Türkiye. Bunun da sebebi, tek başına iktidar olmadığımız anda Türkiye yeniden 'hasta adam' rolüne döneceği ve dünyanın yine Türkiye'nin gündemini belirlemek için birbirine gireceği bir döneme gireceğini umut ediyorlar. Bütün mazlumların dualarının bizimle olduğunu biliyoruz."

Daha sonra Malatya Defterdarlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Çalık çalışmalar hakkında bilgiler alarak, personellerle bir araya geldi. 

Milletvekili Çalık, daha sonra seçim çalışmaları kapsamında ev ziyaretlerinde bulundu. Ev hanımlarıyla bir araya gelen Çalık, 1 Kasım'da güçlü bir destekle yeniden tek başına iş başına gelmek istediklerini söyledi. 

Türkiye'de birçok alanda değişim ve dönüşümün yaşandığını dile getiren Çalık, "Hepinizin köyü var. Köyde yoktu. Çamurdan çıkamazdınız. Şimdi yollar açıldı. Su sorundu. Şimdi açıyorsunuz musluğu sıcak suyunuz bile geliyor. Kim yaptı bunları? AK Parti yaptı. Daha iyisini kim yapar? Yine AK Parti yapar” sözlerini kaydetti.

"KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDECEĞİZ"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Şire Pazarı, Emeksiz Caddesi ve Doğu Garajı esnaflarını ziyaret etti. Esnaflarla bir araya gelerek uzun süre sohbet eden Yaşar, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için önemini anlattı. 

Milletvekili Yaşar, önlerinde bir hendeğin olduğunu ifade ederek, "Önümüzdeki hendeği aşarsak Türkiye'nin önü açık. İnşallah milletimizin 1 Kasım'da vereceği destekle bu hendeği aşıp, hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

AKP'nin 13 yıllık iktidarında önemli hizmetlere imza attığını dile getiren Yaşar, istikrarın sürmesi ve hizmetlerin devam etmesi için 1 Kasım'da milletin önemli bir tercih yapacağını belirtti. Yaşar, “Türkiye'deki, milletin önünü kesen tüm vesayet odaklarını kaldırdık. Türkiye'de milletin önüne koyulan bütün engelleri kaldırdık. Bu ülkeyi güçlü bir demokrasiye kavuşturduk. Bu ülkeyi kuvvetli bir ekonomiye kavuşturduk. Bu ülkeyi itibarlı bir dış politikaya kavuşturduk. AK Parti bu ülkeyi yönetmeye devam edecek ve Türkiye güçlenecek. 2023'e güçle, kuvvetle, birlik, dirlik, kardeşlik içinde Malatya olarak hep beraber yürüyeceğiz inşallah ” diyerek, sözlerini noktaladı.

"HALK İSTİKRAR DİYECEK"

AKP Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan ile birlikte seçim çalışmalarını sürdürdü. Tüfenkci ve Önalan, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Niyazi Mısri Caddesi ile Köy Garajı esnaflarını ziyaret etti. 

Milletvekili Bülent Tüfenkci ülkenin geleceğinin ve kaderinin 1 Kasım'da milletin kullanacağı oylarla belirleneceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Vatandaşların bu bilinçle sandığa gideceklerini biliyoruz. Ülke kritik bir süreçten geçiyor. Bu süreçte terörün bitmesi, insanların işine, ekmeğine bakması gerektiğini vatandaşlarımız ifade ediyor. Toplumsal barış ve uzlaşının, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesi gerektiğine vurgu yapıyorlar. Ben, bütün vatandaşlarımızın 1 Kasım'da sandıklara sahip çıkarak, demokratik haklarını istikrardan yana kullanacaklarına inanıyorum.”

Tüm tuzakları bozarak, engelleri aşarak, zincirleri kırarak 1 Kasım'da sandığa gideceklerini vurgulayan Tüfenkci, “1 Kasım'da AK Parti'yi yeniden tek başına iktidara getireceğiz. Ülkemizde tekrar istikrar, güven ve yeniden şahlanış devam edecek. Asgari ücret 1300 TL olacak. Ev almak için hesap açan her vatandaşımıza devlet yüzde 15 katkı sağlayacak. İlk kez iş bulan her gencimizin maaşının bir yıl boyunca devlet tarafından karşılanmasını sağlayacağız. Önümüzdeki dönemde esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin Türk lirasına kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Kısacası AK Parti, her zaman olduğu gibi yine 78 milyonun yanında” şeklinde konuştu.

6. sıra Milletvekili Adayı Önalan ise milletin güven ve istikrarın sağlanması için güçlü bir AKP iktidarı istediğini dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız