SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurtiz İki Kez Gömüldü

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:03:23
Kurtiz İki Kez Gömüldü
A- A+ PAYLAŞ

Tuncel Kurtiz'in cenaze töreninde büyük izdiham yaşandı. Ünlü sanatçıların da katıldığı törende, Kurtiz'in cenazesi iki kez mezara konuldu.

Tuncel Kurtiz'in, dün İstanbul’dan Edremit’e getirilen naaşı saat 12.00 sıralarında Edremit Devlet Hastanesi morgundan Güre Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Çamlıbel köyünde getirildi. Araçlar nedeniyle 3 kilometrelik kuyruk oluştu. Bunun üzerine binlerce kişi 2 kilometrelik yolu yürümeye başladı. Kurtiz’in naaşı önce Zeytinbağı isimli butik otele getirildi. Buradan alınan cenaze omuzlarda taşınarak defnedileceği Çamlıbel köyü girişindeki mezara getirildi.

KURTİZ'İN CENAZESİ İKİ KEZ GÖMÜLDÜ

Mezarlığın musalla taşına konulan Kurtiz'in naaşı, cenaze namazı kılınması beklenmeden mezar yerine götürüldü. Mezara konulan Kurtiz'in naaşı, namaz kılınmadığının hatırlatılması üzerine mezardan çıkartılarak cenaze namazı kılındı. Cenaze tekrar toprağa verildi. 

ÜNLÜ SANATÇILARDAN KURTİZ'E SON GÖREV

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Cansu Dere, Okan Yalabık, Tarık Akan, Halit Ergenç, Kenan İmirzalıoğlu, Yılmaz Köksal, Berrak Tüzünataç ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlü sanatçıların tabutu sırtladığı ve üzüntülü oldukları görüldü.

Kurtiz’in eşi Menend Kurtiz cenaze töreni sonrası fenalık geçirdi. Aile yakınları ve sanatçılar basın mensuplarının görüntü almasını engelledi. Bu arada cenaze töreni sonrası sanatçılar hayranlarının büyük ilgisine uğradı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız