SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kürtlere Dünyayı Zindan Ettiler'

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:49
'Kürtlere Dünyayı Zindan Ettiler'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kürtlerin hakkını savunduğunu iddia eden PKK’nın bölgede insanlara dünyayı zindan ettiğini söyledi. 

Şahin, CHP ve HDP’yi topa tuttu. 7 Haziran seçimlerinden önce karanlık güçlerin AKP’yi iktidardan düşürmek için formüller aradığını ve bu güçlerin son olarak HDP’yi barajı açtırmak için birleştiğini söyleyen Şahin, “Kimsenin CHP’ye yüzde 25’ten fazla oy vermeyeceği biliniyordu. Adamlarda gerçekten onurlu bir anlayış olsaydı, verdikleri söz vardı. Yüzde 26 almazsam istifa ederim demişlerdi. Ama nerede onur nerede dik duruş? Yüzde 25’lerde kaldılar yine suspus oldular, seslerini çıkarmadılar. MHP’ye de zaten fazla teveccüh edilmesini beklemiyorlardı. Haliyle de eğer HDP’ye barajı aştırırsak AK Parti’yi iktidardan alaşağı ederiz dediler. O formül üzerinde anlaştılar. Peki kimlerle anlaştılar biliyor musunuz? CHP ile anlaştılar. CHP’nin en tepe noktasında siyaset yapan Genel Başkan Yardımcısı konumundaki olanlarda dahil olmak üzere açık açık ifade ediyorlardı. ‘Ben ve aile eşrafımız HDP’ye oy verdik’ diyorlardı. Yani bu nasıl böyle izzetsizlik, onursuzluk? Gerçekten böyle zafiyet içerisinde bir siyasi anlayışı olamaz. AK Parti’nin İktidardan düşmesi için gerekirse kendi partilerine dahi oy vermemelerini meşru gören bir zihniyet” dedi.

Milletvekili Şahin, CHP ve HDP diye bir partinin ilerde olmayacağı tezini savunarak, “Bu ülkede olsa olsa PKK’nın izdüşümü olan HDP ya da DHKP-C’nin izdüşümü olan CHP kendilerini fesh edecekler. PKK ve DHKP-C’nin ortaya koymuş olduğu bir siyasi anlayışı hep beraber parti olarak ortaya koyacaklar. Şuanda HDP eşittir CHP, CHP eşittir HDP onların toplamı da eşittir DHKP-C ve PKK’dır. Başka, hiçbir şey değil” dedi.

Artan terör olayları sonrası HDP’li yöneticilerin barış ve kardeşlikten bahsettiğini hatırlatan Şahin, “Allah aşkına barışı ve kardeşliği ağzından düşürmeyenlere bakın. Ellerinde silahlar olacak, musluklardan kan akıtacaklar, bebekleri katledecekler, sokakta giden insanların hayat haklarını gasp edecekler, dükkânları yağmalayacaklar, araçları yakacaklar. Bir de barıştan bahsedecekler” diye konuştu.

HDP ve onun uzantısı olan PKK’nın Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kürtlere dünyayı zindan ettiğini ifade eden Şahin, “O bölgenin kalkınmaması için, hizmetlerin o topraklarla buluşmaması için, yolların yapılmaması için ellerinden gelen her türlü rezaleti yapıyorlar. Barışa ne kadar uzak olduklarını görüyorsunuz. Hiçbir Kürt'ün ve hiçbir insanın savunucu olamayacak kadar gerçekten şirret bir lanet terör örgütü başka bir şey değiller. Biz bunlarla mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız