SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuru Fasulye Günü yaptılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:29:26
Kuru Fasulye Günü yaptılar
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehirliler Derneği üyeleri, düzenlenen Kuru Fasulye Günü'nde bir araya geldi. 

Dernek binasında düzenlenen Kuru Fasulye Günü'ne; Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Doğanşehirliler Derneği Başkanı Dilaver Gür, eski Doğanşehir Belediye Başkanı Cengiz Özdemir, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Bölge Başkanı İsmet Bayram, baçı sivil toplum kuruluşu temsilcileri dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Toplantıda konuşan Doğanşehirliler Derneği Başkanı Dilaver Gür, “Doğanşehirimizin meşhur kuru fasulyesini daha fazla tanıtmak ve bir araya gelmek amacıyla bu tür programlar yapıyoruz. Gelenekleri unutmamak, bir arada, dost ve arkadaşları ile bir araya gelerek ilçenin sorunlarına çözüm arayışları için zaman zaman Kuru Fasulye Günü adı ile bir araya geliyoruz. Her hafta bir arkadaşımız masrafları üstleniyoruz. Bu hafta ben, önümüzdeki hafta ise İsmet Bayram başkanımız üstlenecek. Amaç, bir araya gelmek, kuru fasulye bahanedir” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, kuru fasulyeyi bahane ederek bir araya geldiklerini ifade edip, “Doğanşehir’in kuru fasulyesinin yeterince tanıtılmadığı kanaatindeyim. Doğanşehir’in kuru fasulyesi kadar lezzetli fasulye yoktur. Bunu daha fazla tanıtmalıyız” dedi.

Çakır, büyükşehir konusuna da temas ederek, “Büyükşehir ile birlikte Malatya’nın gelişmesine ve kalkınmasına katkıda bulunulacaktır. Gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerinde bütünlük sağlanacağı bir döneme giriyoruz. İlçe, belde, kırsalı ve merkezi ile bugüne kadar alınan hizmetlerden daha çok hizmet geleceğini ümit ediyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmalardan sonra davetlilere kuru fasulye pilav ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız