SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuru Fasulye Şenliği Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:39
Kuru Fasulye Şenliği Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova beldesinde ‘Kuru Fasulye Şenliği’ yapıldı.

Şenliklerde konuşan Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Cemal Akın, “Ben de Doğanşehirli, sizden biri olarak, Doğanşehir'de bu tür etkinliklere destek vereceğiz. AK Parti aday adayının ilçede kazanması durumunda devam etmesini sağlayacak her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.

 Milletvekili Mustafa Şahin ise şunları söyledi:

“Sayın Başbakanımızın Diyarbakır’da yaptıkları, özlediğimiz tabloyu, keşke sizleri oraya götürebilseydik de sizler de görseydiniz o güzel tabloyu. Ben İnşallah bu festivallerin birlik, beraberlik ve kardeşlik dolu olmasını istiyorum.”

Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş da yaptığı açılış konuşmasında, “Bu yıl yaptığımız şenliğimizin son olmamasını diliyoruz. Çünkü beldemiz mahalle statüsüne alınacağından gelecek olan başkanın ne kadar sıcak bakacağını bilemiyoruz. Bu vesile ile ben bu görevi her ihtimale karşılık dernek başkanlarımıza gelecekte de festivallerin devam etmesi için devir ediyorum” diye konuştu.

Bu yıl 6’ncısı yapılan Kuru Fasulye Şenliği, Türk Halk Müziği Sanatçısı Mahmut Tuncer’in konseri ile son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız