SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Kuru Fasulye Şenliği' Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:40:18
'Kuru Fasulye Şenliği' Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Kurucaova beldesinde, geçtiğimiz hafta sonunda kuru fasulye şenliğinin düzenlenip, bazı açılışların yapıldığı bildirildi.

Doğanşehir ilçesi Kurucaova Belediye Başkanı tarafında yapılan Belediye Kültür Evi'nin açılışına, Vali Vasip Şahin, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekilleri Ömer Faruk Öz, Cemal Akın ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, DSİ Malatya Şube Müdürü Mehmet Elbostan, Doğanşehir Belediye Başkan Vekili, Hüseyin Buğday, belde Belediye Başkanları, Esnaf Kefalet Bölge Başkanı İsmet Bayram, Adalet ve Kalkınma Partisi il Başkanı Bülent Tüfenkçi, iş adamları Vahap Küçük, Bülent Özdemir, dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kalabalık halk katıldı.

Kurucaova'da yapılan 2 bin kişilik Kültür ve Konferans salonunun açılışından sonra davetlilere Kuru fasulye ikramı yapıldı.

Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karakaş yaptığı açış ve selamlama konuşmasından sonra Malatya Milletvekili Ömer Faruk bir konuşma yaptı. Faruk, "Kurucaova Belediye Başkanımız sayın Mehmet Karakaş büyük hizmetlere imza atmış değerli bir belediye başkanımızdır. O belediyelerin kapanmasına aldırmayarak hizmetlerine devam ediyor. Bu güzel tesisi kazandırdıkları için teşekkür etmek isterim. Sayın belediye başkanımın uzun süreden beridir takip ettikleri kapalı sulama projesi kapsamında 1 trilyon 316 milyar liralık kapalı sulama projesi onaylandı yakında Kurucaovalılara kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, Hatay’da meydana gelen saldırıyı kınadıklarını belirti. Türkiye’nin parçalanmasını isteyen dış güçlerin bu konuda harekete geçerek huzurumuzu bozmaya yönelik çalışmalar içerisinde olduğunu söyleyen milletvekili Şahin, halkın bu konuda hassas olmalarını o parçalamak bölmek isteyen bölücülere pirim verilmemesi gerektiği konusunda uyardı.

Daha sonra kürsüye gelen milletvekili Cemal Akın da, Kurucaova’nın fasulyesinin eskiden beri meşhur olduğunu söyledi.

Vali Vasip Şahin ise, “Kurucaova önümüzdeki bahar seçimlerinde belki tüzel kişiliğini kaybedecek. Ancak belediye hizmeti almaya devam edecekler. Burada güzel bir tesis yapılmış emeği geçen her kese teşekkür ederiz” dedi.

Daha sonra öğrenciler tarafında verilen müzik ziyafetinin eşliğinde kuru fasulye ikramına geçildi. Toplantı kuru fasulye ikramından sonra sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız