SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kuru Kayısı Mehmetçik'e Ulaştı

0
Güncellendi - 2018-02-24 02:08:51
Kuru Kayısı Mehmetçik'e Ulaştı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından güvenlik güçlerine destek amacıyla Hatay iline yapılan gezi kapsamında Hassa Kaymakamlığı’na teslim edilen kayısı ve kayısı ürünleri güvenlik güçlerine ulaştırıldı. Kayısı ve kayısı ürünlerini alan Mehmetçikler, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin'de yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından Battalgazi Belediye Meclis üyeleri ve muhtarlardan oluşan bir heyet, geçtiğimiz günlerde Hatay’ın Hassa ilçesine giderek,  güvenlik güçlerimizin yanında olduklarını ve toplanan kayısıları Hassa Kaymakamlığı yetkililerine teslim etmişlerdi.  Battalgazi Belediyesi tarafından güvenlik güçlerine destek amacıyla Hatay iline yapılan gezi kapsamında gönderilen kayısı ve kayısı ürünleri güvenlik güçlerine ulaştırıldı.

Kayısıları alan ve Suriye’de bulunan Mehmetçikler, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’ın göndermiş olduğu kayısı, hurma, fındık ve fıstıklar elimize ulaştı. Başkanımızdan Allah razı olsun. Buradaki arkadaşlarımızın hepsinin selamı var. Allah razı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Ahmet (6 yıl önce)
    Hayır hasenat gizli yapılır halkın gözüne girmek için Türkiye genelinde beleyeler birbiriyle yarışıyor kimse maaşıyla cebinden almıyor yine vatandaşın parası askerimin polisimin parası böyle seylere çok kızarım
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurten (6 yıl önce)
    Battalgazi belediyesi mükemmel işlere imza attığı gibi bunuda yapmış. Rabbim yar ve yardımcıları olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Vesile olanlardan Allah razı olsun çok güzel bir davranış
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (6 yıl önce)
    Eraaaayyy gardaşım ALLAH yardımcınız olsun
    0
    0
    Yanıtla