SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurucaovalılar Buluşması

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Kurucaova beldesinde 3. Kurucaovalılar Buluşma Günü düzenlendi.

Kurucaova Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Kurucaovalılar Buluşma Günü'ne Malatya, Mersin, Gaziantep, Şanlıurfa ve Adıyaman illerinden gelen yüzlerce Kurucaovalı katıldı.

Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Ergen, Doğanşehir Eski Belediye Başkanı Hanifi Bayram, AKP İlçe Başkanı Zekeriya Demirtaş, Doğanşehir İl Genel Meclis Üyeleri,Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel, Malatya Kurucaovalılar Dernek Başkanı Kasım Dayan, Mersin Kurucaovalılar Dernek başkanı Bilal Gül, Şanlıurfa Kurucaovalılar Dernek Başkanı Ahmet Doğan'ın katılımlarıyla başlayan Kurucaovalılar Buluşma Gününde; Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karataş konuşma yaptı.

Karataş konuşmasında, "Daha önceden Kurucaovadan diğer illerimize çok göç verilirken şimdi göç tersine dönerek Kurucaovaya dönüş başlamıştır. Burada toplanmamızın amacı diğer illerimizde olan hemşerilerimizle buluşmak, konuşmak, hasret gidermek ve bir arada olup, Kurucaovalılar gününü kutlamaktır" dedi.

Doğanşehir Kaymakamı Cevdet Atay ise, "Bu güzel buluşma, dayanışma gününde sizlerle birlikte olmaktan mutluluklar duyuyorum. Bugün bu toplantı vesilesiyle köyümüze gelen değerli hemşerilerimizi sevgiyle saygıyla kucaklıyorum. Ben burada olmaktan bu güzel tabloyu görmekten gurur duydum ve çok mutlu oldum. Kurucaova Belediye Başkanı Mehmet Karataş'a bu güzel organizasyonundan dolayı çok teşekkür ederim. Bu bizim her yerde görmek istediğimiz bir manzara. Kurucaova bizim için çok önemli beldelerimizden
biridir. Yetiştirdikleriyle, insanlarıyla gerçekten hepimizin saygı duyduğu bir beldemizdir. Yurdumuzun dört bir yanından gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum, hepinize hoş geldiniz diyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Daha sonra misafirlere Kurucaova kuru fasulyesi ikram edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız