SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurulun Malatya Gündemi

A- A+ PAYLAŞ

Sivas Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu’nun Cumartesi günü yapacağı toplantıda, Malatya’da bulunan bazı tarihi yerlerin durumunun da görüşüleceği öğrenildi.

Kamu kurumlarının ve maliklerin istemlerinin görüşüleceği Kurul toplantısı, 15 Ocak Cumartesi günü saat 09.30’da yapılacak .

Toplantıda görüşülecek olan Malatya'daki yerler ve projeler şöyle :

* ÇİLESİZ MAHALLESİ: 9 tane evin tescilden düşürülmesi,
* ORDUZU BELDESİ: Aslantepe Örenyeri Çevre Düzenlemesi
* BATTALGAZİ: Poyraz Konağı Onarımı ile Karahan Camii Revize Projeleri
* AKÇADAĞ: Aktepe Mahallesi’nde bulunan Mimari Taşın nakli istemi ,
* DARENDE: Cumhuriyet Okulu ve dükkanlarının onarımı,
* ARAPGİR: Çarşı Hamamı’nın Onarımı ile Sugeçti Köyü Dumanlı Mağara’nın tescili,
* DOĞANŞEHİR: Reşadiye Köyü Çamurlu Mezrası Hozna Ziyareti’nin Tescili, Reşadiye Köyü Tümülüs1’in tescili, Reşadiye Köyü Tümülüsü’nün tescili, Reşadiye Köyü Reşadiye Höyüğü’nün tescili, Reşadiye Köyü Çamurlu Mezrası Arkeolojik Yerleşim yerinin tescili, Şatırobası Köyü Yantepesi Ark.Yerleşim yeri tescili.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız