SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurum, Kuruluş, Dernek ve Vakıflardan Vali Ziyareti

0
Güncellendi - 2018-11-09 02:37:04
Kurum, Kuruluş, Dernek ve Vakıflardan Vali Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanlığı'nın 27 Ekim 2018 tarihli Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliğine atanan Vali Aydın Baruş’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ile STK temsilcileri Vali Baruş’u ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Vakıflar Bölge Müdürü Kenan Doğan, Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdür Vekili Tahir Baysal, DAP İdaresi Başkanı Adnan Demir, İl Müftüsü Ümit Çimen, İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Karaman ve Defterdar Ali Yıldırım, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Malatya İl Temsilcisi Ahmet Oymak ve Vakıf üyeleri, Malatya Otizm Derneği Başkanı Alaettin Baydaş ve Dernek üyeleri, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Malatya Şubesi Başkanı Mustafa Coşkun ve Dernek üyeleri, Arguvan Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Aslan ve dernek üyeleri, Malatya Birlik Vakfı Başkanı Sadi Ergül ve Vakıf üyeleri,  Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • vaylog44 (5 yıl önce)
    Sayın valim hoş geldiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (5 yıl önce)
    İŞ, İŞ, YİNE de İŞ. Sn. Valinin buna ihtiyacı yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    Ziyaretler, ziyaretler. Demek ki bayağı boş zamanınız var.
    0
    0
    Yanıtla