SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurumlar Arası İşbirliği Önemli"

0
Güncellendi - 2017-09-21 19:12:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Onur Sadioğlu ve Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Ahmet Karakeçe, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, hizmette verimlilikte kurumlar arası işbirliğinin önemine dikkat çekildi.

Malatya’da göreve başlayan Malatya Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Onur Sadioğlu ve Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Ahmet Karakeçe, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek, bir süre görüştü. Ziyarette konuşan Başkan Gürkan, “Değerli iki müdürümüz yeni görevlerine başladılar. Gerek TİGEM Müdürümüz olsun, gerek Kadastro Müdürlüklerine değerli iki arkadaşımız atanmış. Atanan arkadaşlarımız bizleri ziyaret etme nezaketinde bulunmuşlar. Kendilerini bu nezaketlerinden dolayı kutluyor ve tebrik ediyorum. Yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Bizlerde Belediye olarak kamu kuruluşlarımız olsun, diğer sivil toplum kuruluşları olsun ve diğer sosyal tarafların hepsiyle yakın ilişki ve temas içindeyiz. Tabi kamu kuruluşları ile çok daha fazla temas içinde olacağız. Kadastro ile bizim İmar Müdürlüğümüz çok yakın ilişki içerisinde. TİGEM’de önemli bir müdürlüğümüz. Özellikle Sultan Suyu Harası’nda yetişen atlar olsun, oradaki diğer tarımsal ürünlerin üretilip pazarlanması noktasında önemli bir merkezimiz. İnşallah müdürümüz orada çok güzel işlere imza atacaktır. Sultan Suyu Harasın ve TİGEM’in Türkiye’de önemli yere getirilmesi noktasında gerekli gayret ve çabayı göstereceğine inanıyorum. Ben müdürlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Malatya Tapu ve Kadastro Müdürü Mehmet Onur Sadioğlu ise, Malatya’ya en iyi hizmeti sunabilmek için çaba sarf edeceklerini belirterek, “Kadastro Müdürlüğü olarak tüm belediyelerimize olduğu gibi Battalgazi Belediyesi ile de dirsek temasımız olacaktır. Gerek 18 uygulamaları, gerek 15-16 uygulamaları gibi Belediyemizin her türlü talep ve isteklerinde emirlerinde olduğumuzu iletmek istiyoruz. Malatya halkına en iyi şekilde hizmet için buradayız. Allah Utandırmasın” ifadelerini kullandı.

Sultansuyu Tarım İşletmesi Müdürü Ahmet Karakeçe’de, Sultansuyu Tarım İşletmesi’nin işlevine dikkat çekerek, “Ülke tarımıma kaliteli tohum üretip, verebilmek ve damızlık hayvan üretimi sağlayıp vatandaşın hizmetine sunabilmek için çalışacağız. Yine başkanımızın ifade ettiği gibi gen kaynaklarının korunması açısından Arap atı yetiştiriciliğimiz var. Bununla ilgili Malatya ekonomisine katkı sunmayı hedefliyoruz. Başkanımızın güler yüzlü ve anlayışlı karşılamasından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, ömür boyu başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız