SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşlerini Düzgün Yapmıyorlar"

0
Güncellendi - 2017-08-27 00:26:23
A- A+ PAYLAŞ

Akçadağ ilçesi ile Ören Mahallesi arasında yapılan yol çalışmaları vatandaşı adeta canından bezdirmiş durumda. Uzun süre serili olan mucur araçlara önemli problem yaşatırken şimdi de 4 gün önce yol asfaltlanmak için ziftlenmiş. Ziftli yolda hiçbir çalışma devam etmezken sürücüler bu kez de zift sıkıntısıyla karşı karşıya.

Konunun gündeme gelmesi ve bir an önce çözüm bulması için yolun bulunduğu bölgeye beraberinde Akçadağ İlçe Başkanı Muhittin Şahin, Büyükşehir Meclis Üyesi Erdal Üstün ve parti yöneticileriyle giden CHP İl Başkanı Enver Kiraz, “neredeyse hiçbir kurum kendi işini doğru düzgün yapmıyor.” dedi.

Kiraz, burada yaptığı açıklama da, “Bu yol Akçadağ sadece Ören’e değil bu yol üzerinde Ören, Büyükçimiş, Kümükçimiş, Keller, Hançerli, İkinciler, Karaterzi, Dedeyazı, Polat ve Doğanşehir’e bağlantısı olan bir yol. Yaz günlerinde özellikle yoğun olan bir hat. 4 gündür zift dökülmüş fakat üzerine asfaltı serilmiyor, bir çalışma da yok, muhtemelen bayram tatili de araya girdi bayram sonuna kadar böyle devam edecek gibi gözüküyor. Bu durum artık hiçbir kurumun kendi işini doğru düzgün yapmadığını gösteriyor. Burada da karayollarının düzgün bir çalışma yapmadığı çok net görülüyor. Burada bir yol yapılırken, insanlar mağdur oluyor. İnsanlara bir rezalet yaşatılıyor. Düzgün bir iş yapılsaydı yol bölüm bölüm yapılırdı. Günlerce bu bölgedeki insanlar bu ziftle arabalarının kirlenmesine, rezalet yaşamasına gerek kalmazdı.

Bu arada aylardır Akçadağ merkezi tozdan geçilmiyor. Aylardır Akçadağlılar bu tozu yutmaya devam ediyor. Toz yuta yuta birçok insanın sağlığı bozuluyor. Ama yolun bitmesi için bir adım atılmıyor. Ören’e yapılan bu yol da aynı şekilde araçların hem kaza yapmasına sebebiyet verebilecek durumda hem de rahatsız edici zift kokusu insanların sağılığına problem yaratacak durumda. Her zaman ifade ediyoruz, bir hizmet yapıyorsanız zamanında insanlara rahatsızlık vermeden yapıp bitirin. Ama baktığımızda hizmetler insanlara eziyet haline geliyor. Herkesin bu hizmetlerin gecikmesinden dolayı sağlıksız yapılmasından dolayı belediyelere, yerel yönetimlere, kurumlara tepkisini ortaya koyması lazım.

İlimizde bütün kurumların çöktüğünü görüyoruz. Hiçbir kurumun yönetilemediği net şekilde ortadadır. DSİ yönetilemiyor, karayolları yönetilemiyor, belediyeler yönetilemiyor, elimizi nereye atsak elimizde kalıyor, vatandaş rezaleti yaşamaya devam ediyor. Bir an önce bizi yönetenlerin, bu kurumların, kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor artık halkta bu sıkıntıları yaşayacak sabır kalmamış.” Dedi. Ve bir an önce Ören yolunun asfaltlanarak sorunların ortadan kaldırılması çağrısını yaptı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Murat (6 yıl önce)
    Yok Ören, İkinciler, Arguvan, Hekimhan, Kuluncak vs.. her yerde yol yapım çalışmaları var, her yerde deprem oluyor, her yerde insanlar intihar ediyor, her yerde ağaçlar susuz... yani haberlerinize bakıyorum da hep belli bir kesime hitap ediyorsunuz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla