SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurumlar Kapatıldı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:25
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'nın Kuluncak ilçesini ziyaret etti.

Ağbaba Kuluncak ilçesi sakinlerinin sorunlarını dinleyerek yaptığı açıklamada, "Hekimhan ile Kuluncak arası 30 kilometre. 11 yıldan beri 30 kilometrelik yola ne yapıldı? 11 yıldan beri Kuluncak'a ne yapıldı? Yaptıklarını ben söyleyeyim; Kuluncak adliyesi ne oldu? Kuluncaklılar adliyenin kapatılmasını hak etti mi? Adliye kapatılırken hiç kimsenin sesi çıkmadı. Hala bile milletvekilleri geldiği zaman karşılıyorsunuz, buna ben de dahilim. Adliyenin kapatılmaması için bunu Türkiye gündemine getiren benim, adliyelerin kapatılmasının siyasi olduğunu gündeme getiren benim. Kuluncak ile Kemaliye'yi, Çayeli'ni karşılaştıran benim. Kemaliye'nin dosya sayısı 60 nüfusu 5 bin, adliyeleri kapatılıyor tekrar açılıyor, ama Kuluncak'ın adliyesi kapatıldı. Erzincan’da 3 adliye kapatıldı, kapatılan adliyeler geri açıldı. Sebebi ise oradaki insanlar eylem yaptılar. Oradaki iktidar partililerin milletvekilleri kapatılmaması için uğraş verdi. Maalesef bizim Malatya'nın milletvekilleri de aman genel başkanımıza ayıp olmasın diye adliyelerin kapatılmasına ellerini kaldırdılar. Malatya’da son yapılanlar ise kurumlarımız kapatılıyor mu? Sümerbank peşkeş çekildi mi? Tekel fabrikası kapatıldı mı? Şeker fabrikası satılıyor mu? Meteoroloji Bölge Müdürlüğü kapatıldı mı? Hal binası satıldı" şeklinde konuştu.

"Adalet ve Kalkınma Partisi'nin 10 yılda Malatya’ya yaptığı tek yatırım füze kalkanı" iddiasında bulunan Ağbaba, "O da ABD’nin oyuncağı yaptı bizi. İsrail’i koruma adına yapılan bir kalkan, bütün dünyayı hedef etti ve bütün komşularımızla ilişkimiz bozuldu. Taş ocakları ruhsatı veriyor, bol bol maden ocağı ruhsatı veriyor, HES ruhsatı veriyor. HES’in kime ne faydası var. Türkiye genelinde yapılan HES'ler tamamlanırsa enerji ihtiyacının yüzde 5’ini karşılayacak. Kayıp ve kaçak enerji yüzde 20 buna neden müdahale etmiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Veli Ağbaba'nın ilçe ziyaretine, bazı partililer ve il genel meclisi üyeleri de eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız