SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurumlar Ligi Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:28:11
Kurumlar Ligi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, Kurumlar Arası Masa Tenisi Ligi sona erdi. 
 
Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların finalinde, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi karşılaştı. Final müsabakası büyük bir heyecana sahne olurken, İnönü Üniversitesi rakibini 3-2 yenerek ligi birinci tamamladı. Ligde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ikinci, Malatya Belediyesi üçüncü, Doğa Koleji ise dördüncü oldu. 
 
Müsabakalar sonunda düzenlenen kupa törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen de katıldı. Törende dereceye giren kulüplere kupa ve katılım belgeleri takdim edildi. 
 
Müsabakalar sonucunda İnönü Üniversitesi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Malatya Belediyesi ve Doğa Koleji 6-9 Haziran tarihlerinde Trabzon'da yapılacak olan Kurum ve Kuruluşlar Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı. İki grup halinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası'nda Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Süper grupta, İnönü Üniversitesi, Malatya Belediyesi ve Doğa Koleji ise 1. Grup'ta mücadele edecek. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız