SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurumlararası Halı Saha Turnuvası Sürüyor

0
Güncellendi - 2017-05-15 20:15:11
Kurumlararası Halı Saha Turnuvası Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’daki 19 kurumun katılımıyla gerçekleşen ‘Kurumlararası Birlik ve Beraberlik Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup müsabakaları sürüyor.

4 grupta 19 takımın katılımıyla gerçekleşen maçlar sonucunda grubunda ilk 2’ ye giren 8 takım çeyrek finale çıkacak. Şu ana kadar oynadıkları ilk iki maçı kazanan TÜFAD, Büyükşehir Belediyesi A takımı ve Gençlik Spor takımları 6 puana ulaşarak gruptan çıkma yolunda avantaj elde etti. Hafta boyunca oynanacak 3. ve 4. hafta maçları sonucunda Cumartesi günü çeyrek finale çıkacak 8 takım belli olacak.

Final 25 Mayıs’ta oynanacak

Malatya Bölgesi eski klasman hakemlerinin yönettiği karşılaşmalarda şu ana kadar toplam 144 gol kaydedildi. Toplam 230 kurum çalışanının spor yaparak 15 gün boyunca farklı kurum ve değişik meslek örgütlerinden çalışanlarla bir arada olacağı turnuvanın sonunda şampiyon olan ve ikinci ile üçüncü takımlara kupa madalya ve özel ödüller verilecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi’nin ortaklaşa organize ettiği turnuva 25 Mayıs’ta Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın da katılımıyla final maçının ardından sona erecek.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız