SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurumlarımızı Bir Kez Daha Uyaracağız"

0
Güncellendi - 2018-09-19 02:55:31
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Türkiye büyürken, terör örgütleriyle de, darbe girişimcileri ile de etkili mücadelesini sürdürmüştür. Ekonomik darbe girişimine de milletimiz ile birlikte karşı duruş sergileyeceğiz” dedi.

Milletvekili Çalık beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Sebze Pazarı ve Kasap Pazarı çevresindeki esnafları ziyaret etti. Esnafların işyerlerine tek tek girerek sohbet eden ve durumlarını soran Çalık, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi.  Esnaflarla birlikte çay içip genel ve yerel sorunları konuşan Çalık, kendisine iletilien sorun ve talepleri de not alarak en kısa sürede dönüş yapılacağını ifade etti.

24 Haziran seçimlerinde destek veren esnaf ve sanatkarlara teşekkür etmek amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu belirten Çalık, “Esnaf ve sanatkarımıza çok teşekkür ediyoruz. 24 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemli bir süreçti. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a esnafımız ve halkımız sahip çıktı ve bir dünya lideri olduğunu herkese gösterdiler. Bütün esnaf kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Vatandaşların sorunlarını, taleplerini her zaman dinlediklerini ve bu tür gezi ve ziyaretlerle de dinlemeye devam edeceklerini belirten Çalık, “Esnaf ve vatandaşlarımızdan gelen talepleri her zaman dikkate alıyoruz ve gelen talepleri ilgili yerlere iletiyoruz. Esnafımızla dertleştik. Vatandaşlarımızın söylemiş olduğu en büyük hadise ekonomik darbe girişimi sonrasında piyasada etkili bir denetimin yapılmamasıdır. Bu konuda ilgili tüm kurumlarımızı bir kez daha uyaracağız. Tüm kurumlarımız bu konuda gerekeni yapacaktır.” ifadelerini kaydetti.

Türkiye’nin bir ekonomik darbe girişimi ile karşı karşıya bulunduğunu belirten Çalık, “Türkiye, darbelere rağmen, terör örgütlerinin saldırılarına rağmen toplamda yüzde 3.5 oranında büyümüştür. Türkiye bu kadar büyürken, terör örgütleriyle de, darbe girişimcileri ile de etkili mücadelesini sürdürmüştür. Ekonomik darbe girişimine de milletimiz ile birlikte karşı duruş sergileyeceğiz.” diye konuştu.

Çalık, esnaflara Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın da selamlarını ileterek, “Sorunlar çözülecektir, Türkiye yoluna devam edecektir. Türkiye oynanmak istenen oyunları ve darbe girişimlerini geri püskürtecek güçtedir.” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • arğalı (5 yıl önce)
    Hakkaten ülke büyüyor.Özellikle başkanlık sistemi ile aha hızlı büyüyor.Geçen yıl Ekmek 1 liraydı 1,25,Mazot 5 liradan 6,5 ,domates 1 liraydı 5 lira ,Yumurta kolisi 8 liradan 18 liraya,dolar 4 liradan 6,5 liraya,Euro 4,5 liradan 7,5 liraya yükseldi.Nerade var böyle büyüme helal olsun Reisimiz ne dedi Başkan seçin ülkeyi uçuralım.Seçtik ve uçuyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (5 yıl önce)
    Domates=5 ₺ neyin yorumunu yapalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (5 yıl önce)
    Türk halkı bu günkü krızin geleceğini o kadar aydınlarımızın uyarılarına rağmen kendi eliyle kendi rızasıyla tercih ettikleri bir siyasi idareye ölümüne destek vermeleriyle ülkeyi bu karanlığa mahkum ettiler. Bugün asgari ücretli çalışan ve emeklinin aldığı 1600 tl maaş'ın 700tl'si son gelen zamlarla 900'tl'ye düşmüştür hala bugün ülkemizin büyüdüğü masalını anlatanlara inanıp peşinden koşanlar var. İşte biz bu safların sayesinde hem kendimizi hemde geleceğimizi öldürüyoruz ama bunun farkındamıyız oh olsun diyorum ama bir ucuda günahsız insanlara değiyor ona yanarım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kadir (5 yıl önce)
    Sizler milli duruşu asla anlamadınız. Sakız gibi çipneyip duruyorsunuz. Memleketin başına neler gelebilir önlemini alalım hesabı yok, iş olsun diye konuşuyorsunuz. UYARIYORUM... HİÇBİR ÇİFTÇİ EKİN EKMEYECEK ÇÜNKÜ MASRAFI EKİN BEDELİNİ KARŞILAMIYOR, ÇİFTÇİNİN EKİN EKMEDİĞİ BİR ÜLKE KESİNLİKLE BATAR VE BUNUN VABALİ BOYNUNUZDADIR. boş konuşup reklam yapacağınıza önlem alın
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    Bu vekiller başkanlar ne zaman artık avrupa araba sevdasından vaz geçecek dolar artışının en büyük etkenlerinden biri bırakın avrupa arabaların yerli ürettiğiniz arabalara binin lütfen
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (5 yıl önce)
    Teknik Ziraat, Zirai Mücadele gibi kurumlar kapanmış galiba?
    0
    0
    Yanıtla
  • Asena (5 yıl önce)
    OTOPARK 10 TL OLMUS DOLAR ARTİSİMİ HANİ MUCADELE EDECEKTİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)Asena isimli kullanıcı yorumuna
    Asena yetkililer sesini duymuş galiba; otopark ücreti dolar endeksi olduğu için çözüm bulamamışlar )))))))))))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (5 yıl önce)
    Savurmayın savurganlığı bitirin herşey düzelir.Resmi araçlara ve kiralanan araçlara Türkiye yede ödenen bedel bir yılda 1 katrilyon.daha bu ülke ayakta kalırmı.Müd.ler.müd.yrd.cları.daire başk.ları şefler.şube müd.zabıtalar vs. Herkesin altında resmi araç.yeter yav yeter siz denizi bitirdiniz.yazıktır bu ülkeye yazık bu millete.Ama bu saatte n sonra eğer savurmaya devam ederseniz bu millete sizleri savuracak.milletin tahammül ü kalmadı artık.
    0
    0
    Yanıtla