SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurumlarla Çarpışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:46
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Bayanlar Spor Kulübü'nün genel menajeri Doğan Çelebi, takıma destek bulmaları halinde Malatya'nın bayan futbolunu daha ileriye taşıyabileceklerini söyledi.

Çelebi, ikinci yarı hazırlıklarını yoğun tempoda sürdürdüklerini belirterek, "Hazırlıklarımız devam ediyor. Aralıksız çalışıyoruz" dedi.

"Transfer çalışmalarımız sürüyor"

Kadrolarını daha da güçlendirme adına transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Çelebi, "Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Eskişehirspor'dan görüştüğümüz 2 futbolcu var. Bu futbolcularla ilgili küçük pürüzler var ve bunu çözmeye çalışıyoruz. Bunun yanında Adanaspor'dan görüştüğümüz 4-5 futbolcu var" ifadelerini kullandı.

"Hedefimiz 2. Lige çıkmak"

Çelebi, yeniden 2. Lige dönmek istediklerini belirterek, "Gruptan çıkmayı planlıyoruz. Tabi grubumuz oldukça zorlu. Kurum takımları oldukça büyük yatırımlar yapıyorlar. Bayan futbolunda da kurumlarla çarpışıyoruz. Biz elimizden geleni yaparak, bir üst lige çıkmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

"Altyapısı olan bir kulübüz"

Takım olarak iyi bir altyapıya sahip olduklarını kaydeden Çelebi, "Biz, Malatya'da bayan futbolunu geliştirmek için uğraşıyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye'de ilk 8 takım arasına kaldık. Yıldız Grubu'nda Türkiye Şampiyonası'nda Galatasaray'a elendik. Bu yıl daha çok çalışarak, alt gruplarla beraber hazırlıklarımıza haftanın 5 günü devam ediyoruz. Valiliğimiz ve Büyükşehir Belediyesi'nden bir destek alabilirsek ya da iyi bir sponsor bulabilirsek, Malatya'nın bayan futbolunu daha da geliştireceğiz. Çünkü Türkiye'de altyapısı olan nadir kulüplerden birisiyiz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız