SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Kurumsal Olarak Çalışacağız"

A- A+ PAYLAŞ
Muğla'nın Marmaris ilçe merkezli Malatyalılar Kültür Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kendini tanıttı. 
 
Malatya Avşar Otel'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Malatyalılar Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nevzat Özbey, "Malatyalılar Kültür, Eğitim, Yarmlaşma ve Dayanışma Derneği olarak 2010 yılında kurulduk. Kurumsal bir kimlik oluşturmaya çalışacağımızı belirtmiştik. Muğla ve Malatya'daki kültürel etkinlikleri birbirine kaynaştırmaya çalışacağız. Sosyal ve kültürel ihtiyaçları da karşılamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
"Kişisel değil, kurumsal olararak çalışacağız " diyen Özbey, "Kurucu üyelerimizde doktor, iş adamı, akadmisyenler var. Marmaris'de bulunsak da Muğla ve Bodrum'da da üyelerimiz var" şeklinde konuştu. 
 
Özbey, dernek olarak ilk etapda bir iki öğrenciye burs verdiklerini de ifade edip, sağlık konusunda çalışmalar yaptıklarını, Malatyalıların iyi ve kötü günlerinde hep yanlarında olduklarını vurguladı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız