SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurutma Yeri Metruk Evmiş

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:44:09
Kurutma Yeri Metruk Evmiş
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine bağlı ekipler tarafından sokakta esrar satan torbacılar ile esrar satıcılarına yönelik operasyonunda 4 kişi tutuklanırken, toplam 45 kilo esrar ele geçirildi.

İLK OPERASYON TORBACILARA 

Edinilen bilgilere göre; Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uzun bir süreden beri sokaklarda esrar satan torbacıları takibe aldı. Planlı takip sonucunda gerçekleştirilen operasyon sonucunda toplam 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve bulundukları noktalarda yapılan inceleme ve aramada ise satışa hazır vaziyette paketlerde 250 gram ve yine satışa hazırlanan yaklaşık 1 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize suçlarla Mücadele şubesi ekipleri olayla ilgili olarak Ali D., oğlu Cem D., Orhan G., Ercan D. ve Çağlar Ö. adlı şüpheliler ile ismi alınamayan bir şüpheli ile birlikte toplam 6 şüpheliyi gözaltına aldı. Kaçakçılık Şubesindeki sorgularının ardından ismi öğrenilemeyen şüpheli ifadesinin ardından serbest kalırken, diğer 5 şüpheli Adliyeye sevk edildi.  Şüphelilerden Ali D., Cem D. ve Orhan G. adlı şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer 2 şüpheli ise adli kontrol kararı ile serbest kaldı. 

METRUK EVE ESRAR OPERASYONU

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri piyasaya esrar sürmeye hazırlanan bir kişiye yönelik olarak ise Yamaç Mahallesi'nde bulunan bir metruk eve baskın düzenledi. Murat A. adlı şahısın metruk bir evi kiralayarak, buraya getirdiği, esrar elde edilen hint kenevirlerini kuruttuğunu belirleyen polis, evi ve şahsı takibe aldı. Şahsın kurutmuş olduğu esrar maddelerini otomobile yükleyerek götürmek istediği esnada çevrede tedbir alan Kaçakçılık Şubesi ekipleri operasyon düzenledi. Baskında Murat A. adlı şahıs ile birlikte toplam 43 kilo 468 gram esrar maddesi ele geçirildi. Metruk evde şahsın esrar maddesini kurutmak için kullanmış olduğu malzemeler de bulundu.

Şüpheli  Murat A., sevk edildiği adlı makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız