SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kurye ve Kuyumcuya Tutuklama

A- A+ PAYLAŞ

Çalındığı için kredi kartını iptal ettirip yenisini çıkartan kadına kartının teslim edilmeyip kuyumcuda kullanıldığı, olayla ilgili bir kurye ile kuyumcunun tutuklandığı bildirildi.

45 yaşındaki G.G. adlı bayanın, kredi ve banka kartlarının çalınması üzerine bunları iptal ettirip yenilerini talep ettiği, kuryelik yapan şah 35 yaşındaki P.H.D. adlı şahsın yeni kartı G.G.’ye teslim etmeyip Cumhuriyet Çarşısı’nda kuyumculuk yapan 36 yaşındaki M.D. adlı şahsa ait işyerinde kullandığı, kuryenin yanı sıra paranın bir bölümünü alan kuyumcunun da tutuklandıkları belirtildi.

Olayla ilgili olarak polis vukuat raporunda “..05.03.2009 günü yukarıda belirtilen adreste meydana gelen olayla ilgili olarak yapılan tahkikatta; kredi kartlarının ve maaş kartlarının çalınması üzerine iptal ettirerek tekrar bankadan yenilerini talep eden müştekinin bonus kredi kartının kendisine teslim edilmediği ve P.H.D. isimli kurye tarafından M.D. isimli kuyumculuk yapan şahsın kuyumcu dükkanın dan müştekiye ait kredi kartı geçilerek 4.200TL para alındığı, bu paranın 200TL sini iş yeri sahibi olan M.D.’nin kalan 4.000TL yi ise diğer şüphelinin aldığı tespit edilmiş olup, şüpheliler alınan ifadelerinin ardından 19.03.2009 günü sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanmışlardır.” bilgisi verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız